SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor taraftarı Sertaç Güven'e sordu: Yıllık maliyeti 125 milyon TL olan bu çöpleri kim aldırdı?

Trabzonspor taraftarı Sertaç Güven'e sordu: Yıllık maliyeti 125 milyon TL olan bu çöpleri kim aldırdı?

17 Aralık 2020 Perşembe - 11:16




Trabzonspor yöneticisi Sertaç Güven’in Hekimoğlu Kulübü’nün masraflarını üstlenmesi gündem olurken, bordo-mavili taraftarlar genç yöneticiye şu soruyu sordu: ''Yıllık maliyeti 125 milyon tl olan bu çöpleri kim aldırdı?''





Bordo- mavili  kulübün transfer politikasını eleştiren yüzlerce taraftar Sertaç Güven’e, “Sertaç Bey, Hekimoğlu Kulübü’nün masraflarını karşılamanız gerçekten çok büyük incelik. Bunun adı Trabzon şehri dayanışması… Sizi tebrik ediyoruz. Ancak şunu da sormadan geçemiyoruz: Afobe, Djanny, Plaza, Baker, Flavio ve Diabate’nin Trabzonspor’a 1 yıllık maliyetleri 125 milyon TL. Hal böyle olunca biz de diyoruz ki; bu vasıfsız transferleri kim yaptı? Yedek kulübesinde bizi Yusuflara, Bilallere mahkum ettiniz. Bu oyuncuların alınmasında sizin de payınız var mı?” sorularını yönelttiler.

Beğendim
68
Sevdim
3
Beğenmedim
3
Üzgün
1
İnanılmaz
2

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap