SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor Taraftarı Onu İstiyor..?

Trabzonspor Taraftarı Onu İstiyor..?

25 Mayıs 2024 Cumartesi - 13:02




Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Ziraat Türkiye Kupası finalinde Beşiktaş'a karşı oynanan futbolun yanı sıra alınan 3-2'lik mağlubiyetin ardından tartışmaların odağında oldu.





 Ziraat Türkiye Kupası finalinde Beşiktaş'a 3-2 mağlup olmasıyla kupa hedefine ulaşamayan bordo-mavililerde, oynanan futbol ve Trabzonspor teknikdirektörü Abdullah Avcı tartışılır hale geldi.

Başkan Ertuğrul Doğan, Abdullah Avcı konusunda ikiye bölünen camia sonrası gelişmeleri yakından takip etmeye başladı.

Sosyal medyada Şenol Güneş ve Fatih Tekke paylaşımları

Bordo-mavili taraftarlar Beşiktaş mağlubiyeti sonrası sosyal medyada ‘hashtag’ açarak Şenol Güneş ve Fatih Tekke isimlerini gündeme getirdi.

Yaşanan bu gelişmeler sonrası Avcı’nın moralinin bozuk olduğu öğrenildi.

"Takımı hazırlayamamış"

Bordo mavili taraftarlar sosyal medyada yaptığı yorumlarda, Abdullah Avcı'nın sezonun en önemli maçı olan karşılaşmaya takımı iyi hazırlamadığı; buna karşın Beşiktaş'ın geçiciği hocası Serdar Topraktepe'nin ise Trabzonspor'un zaaflarını iyi tespit ederek takımını doğru bir oyun planıyla sahaya çıkardığını kaydettiler.

"Trabzonspor'un ruhuna aykırı"

Bazı taraftarlar ise Abdullah Avcı'nın futbol anlayışının Trabzonspor'un ruhuna aykırı olduğunu belirtirken, Trabzonspor isyandır, başkaldırıdır, rakibi beklemez, korkak oynamaz, hücum oynar. Abdullah Avcı, Trabzonspor'un ruhuna uygun futbol oynatmıyor. Şampiyon olduğumuz sene de takım 11 maçı çok rahat kazandıysa geri kalan maçlarda etkisiz, sıkıcı, ecel terleri döktüren bir futbol sergilemişti." ifadelerini kullandılar.

Beğendim
8
Sevdim
4
Beğenmedim
5
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap