SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor taraftarı Halil Akbunar'ı istiyor!

Trabzonspor taraftarı Halil Akbunar'ı istiyor!

Karadeniz Özel

20 Nisan 2022 Çarşamba - 09:18




BORDO-MAVİ İL Lİ taraftarlar Halil Akbunar için yönetime çağrıda bulundu. Halil’in çok özellikli bir futbolcu olduğuna dikkat çeken taraftarlar, “Sağ kanadı yedekleyecek hatta Visca'nın da önüne geçebilecek daha iyi bir alternatif yok. Yerli olması da çok önemli bir avantaj” görüşünü savundu.





LİGDE zor günler geçiren ve küme düşmesi neredeyse kesinleşen Göztepe’de kaptan Halil Akbunar performansıyla dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.

Takımının önceki gün Kadıköy’de Fenerbahçe’ye 20 kaybettiği maçta ayakta kalan tek isin olan Halil Akbunar için bordo-mavili taraftarlar yönetime çağrıda bulundu.

Halil’in çok özellikli bir futbolcu olduğuna dikkat çeken taraftarlar, “Yönetim Halil Akbunar’ı elden kaçırmamalı. Sağ kanatta önemli işler yapar. Sağ kanadı yedekleyecek hatta Visca'nın da önüne geçebilecek daha iyi bir alternatif yok. Yerli olması da çok önemli bir avantaj” görüşünü savundu.

28 yaşında 1.67 boyunda olan Halil Akbunar’ın kulübü Göztepe ile 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Beşiktaş’ın da peşinde olduğu deneyimli kanat oyuncusu bu sezon 29 lig maçında 4 gol attı, 5 de asist yaptı.

Beğendim
27
Sevdim
4
Beğenmedim
4
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap