SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor taraftarı pazubant Yusuf’a ağır geldi

Trabzonspor taraftarı pazubant Yusuf’a ağır geldi

14 Şubat 2019 Perşembe - 11:34








Karadeniz Gazetesi / Özel // Fırtına'da Jose Sosa sevinci yaşanıyor. Bordo-mavili takımın kaptanı büyük bir aksilik yaşanmazsa, 17 Şubat Pazar günü oynanacak Alanyaspor karşılaşmasında formasına kavuşacak.

Sosa, idmanlardaki performansıyla da farkını göstermeye başladı. Ancak Trabzonspor taraftarını üzen konu, Sosa’nın forma giymediği maçlarda kaybedilen puanlar. Bordo-mavililer bu 4 karşılaşmada Başakşehir ve Galatasaray’a kaybederken Sivas ile berabere kaldı. Tek galibiyet ise Ankaragücü karşısında alındı.

PAZUBANT YUSUF'A AĞIR GELDİ

Bordo-mavili taraftarlara göre, Sosa bu maçlarda oynasaydı Trabzonspor şu anda puan olarak bir hayli yukarılarda olacaktı. Hatta bu taraftarlar, Yusuf Yazıcı ile Sosa’yı kıyaslamaya başladı. Bu taraftarlara göre, Arjantinli yıldızın yokluğunda kaptanlık görevini üstlenen ve takımın liderliğine soyunan Yusuf Yazıcı yeterli olamadı. Yine bu isimlere göre, pazubant 22 yaşındaki Yusuf’a ağır geldi. Aynı taraftarlar, “Eğer Sosa sakatlanmayıp takımın başında olsaydı, Trabzonspor şimdi Başakşehir’in 1 puan gerisinde yarışın içinde olurdu. Yokluğu bizi resmen bitirdi” iddiasında bulunuyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap