SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor Süper Lig'in gözdesini transfer listesine aldı

Trabzonspor Süper Lig'in gözdesini transfer listesine aldı

16 Mayıs 2020 Cumartesi - 12:32




Corona virüsü nedeniyle lige verilen arada transfer çalışmalarına devam eden Trabzonspor, gelecek sezonun kadrosunu kurmak için çalışmaya devam ediyor. Yurt dışında genç oyuncu avına çıkan bordo-mavililer yurt içinde de potansiyeli yüksek futbolcuları transfer listesine almaya devam ediyor. İşte Fırtına'nın son gözdesi ve transferdeki rakipleri.





Ekonomik anlamda Süper Lig kulüplerine örnek teşkil eden Trabzonspor, transfer çalışmalarına corona virüsü nedeniyle verilen arada devam ediyor.

Gelecek sezon için iddialı bir kadro kurmak isteyen bordo-mavililer yurt içinde ve yurt dışında çalışmalarını sürdürüyor.
Sezon sonunda şampiyonluk ipini göğüsleyerek Şampiyonlar Ligi'nde yeniden boy göstermek isteyen bordo-mavililer, transferleri yine düşük bir bütçe ile tamamlamanın planlarını yapıyor.

Mali Fair-Play'in yanı sıra TFF talimatlarına uyan ilk kulüp olan Karadeniz ekibi, corona virüsü sonrası ortaya çıkacak ekonomik tabloyu en az hasarla atlatmak için geçtiğimiz sezondan beri uyguladığı mali planlama üzerinde çalışmalarına devam ederken, transferde de daha sıkı tedbirleri hayata geçirecek.

KARİYER DEĞİL POTANSİYEL SATIN ALINACAK

Son iki sezondur uyguladığı transfer politikasıyla hem ekonomik hemde sportif manadan önemli bir başarı trendi yakalayan Karadeniz ekibi, Teknik Direktör Hüseyin Çimşir yönetiminde transfer politikasını oyuncunun kariyerine değil potansiyeline ve takıma neler katabileceğine bakarak gerçekleştirecek.

SON ADAY OĞUZ YILMAZ

Trabzonspor'un transfer listesindeki son aday ise Denizlispor'da başarılı bir sezon geçiren Oğuz Yılmaz...

Savunmada sergilediği oyunla takımının önemli oyuncuları arasına giren 27 yaşındaki savunmacı Trabzonspor'un yanı sıra birçok Süper Lig kulübünüm radarına girdi.

Teknik direktör Bülent Uygun'un defans hattında vazgeçilmezi olan Oğuz'a Demir Grup Sivasspor ve Medipol Başakşehir de talip oldu.

Bu sezon yeşil-siyahlı ekipte 19 maça ilk 11'de çıkan Oğuz, 1752 dakika süre aldı.

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap