SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor stoper transferini bitiriyor: Simon Deli'ye 2 milyon Euro

Trabzonspor stoper transferini bitiriyor: Simon Deli'ye 2 milyon Euro

22 Ağustos 2021 Pazar - 18:04




Cristian Lema ile Simon Deli arasında kalam bordo-mavililer Deli’yi tercih etti. Club Brugge ile 2 milyon Euro’da el sıkışan Trabzonspor, oyuncunun taleplerini onayladığında iş bitecek.





Yeni sezon öncesi çok önemli takviyeler yapan ve şampiyonluğun en önemli adaylarından biri olan Trabzonspor, stoper bölgesine de güç katıyor. 

Son karar Simon Deli

Uzun süredir bu bölge için çalışmalarını sürdüren bordo-mavililer oyuncu havuzundan birçok isim arasında git-geller yaşadı. Cristian Lema’yı da bitirme noktasına gelen Karadeniz temsilcisi Simon Deli’de karar kıldı. 

Oyuncunun kulübü Club Brugge ile 2 milyon Euro’da anlaşan bordo-mavililerden 29 yaşındaki futbolcu 1.2 milyon Euro maaş talep etti. Trabzonspor oyuncunun talebini onaylarsa bu transferin sonuçlanması bekleniyor.

Simon Deli'nin Club Brügge istatistikleri


2019 yılında Slavia Prag'dan 2.5 milyon Euro bedelle transfer edilen Simon Deli, 2 yılda 60 kez Club Brügge forması giyerken, 4 gol atıp 1 asist yaptı. Sağ ve sol stoperde oynayabilen Fildişili, önliberoda da performans gösterebiliyor.

Kaynak: Ajansspor

Beğendim
2
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap