SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor sol bekte rotayı yerliye çevirdi

Trabzonspor sol bekte rotayı yerliye çevirdi

19 Haziran 2021 Cumartesi - 15:29




TFF’nin 8+6 olarak açıkladığı yeni yabancı kuralının kesinleşmesi sonrası Fırtına, sol bek transferinde yerliye yöneldi. Umut Meraş için temaslarını sürdüren Trabzonspor’un gündeminde Uğur Çiftçi ve İsmail Köybaşı var.





Yeni sezonda Süper Lig takımlarının ilk 11’de en az 3 yerli isim oynatma zorunluluğunun bulunması, Trabzonspor ’da transfer rotasını değiştirdi. Sol bek için pek çok yabancı oyuncuyla temasta olan Bordo Mavililer, 8+6 şeklindeki yabancı kuralının kesinleşmesinin ardından rotayı Türk futbolculara çevirdi.

A Milli Takım’ın sol beki Umut Meraş için uzun süredir görüşme halinde olan Karadeniz ekibi, Le Havre kulübüyle temaslara devam ediyor. Gündemdeki diğer isimler Sivasspor ’un 29 yaşındaki oyuncusu Uğur Çiftçi ve bonservisi elinde olan İsmail Köybaşı...

Trondsen’i deneyecek

Teknik direktör Abdullah Avcı, Trondsen’i sol bekte denemeyi düşünürken, arkasına bir yerli futbolcu takviyesi planlanıyor. Genç Farukcan da savunmanın solu için alternatif olacak. Karadeniz ekibi, bu bölgeye yapılacak transfer için acele etmeyecek.

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap