SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor Sinan Gümüş'e teklif yaptı

Trabzonspor Sinan Gümüş'e teklif yaptı

04 Temmuz 2020 Cumartesi - 10:18




Devre arası Genoa'dan Antalyaspor'a kiralanan ve sergilediği performansla alkış toplayan Sinan Gümüş'e Fenerbahçe'nin ardından Trabzonspor talip oldu. Karadeniz devi, 26 yaşındaki futbolcuya sezonluk 1 milyon Euro'dan 3 yıllık sözleşme teklif etti.





Transferin gözdesi Sinan Gümüş'e son dakika teklifi. Yeni sezonun transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor’un gündemine Sinan Gümüş geldi. Karadeniz ekibi, sezon başı Galatasaray'dan Genoa’ya giden, devre arasında Antalyaspor’a kiralandıktan sonra adeta yeniden doğan Sinan'a resmi teklifte bulundu. Fırtına, 9 lig maçında 5 gol, 1 asistlik performansıyla dikkatleri üzerine çeken 26 yaşındaki oyuncuya 1 milyon Euro'dan 3 yıllık sözleşme önerdi.

Genoa ile 2022 yılına kadar sözleşmesi var

Galatasaray’dan Genoa’ya bonservis bedeli olmaksızın giden Sinan, İtalyan ekibi ile 3 yıllık sözleşmeye imza atmıştı. Trabzonspor, Sinan ile anlaşması halinde Genoa'ya cüzi bir bonservis teklif edecek.

İtalya'dan ayrılmak istiyor

Büyük umutlarla transfer olduğu Genoa'da kesinlikle kalmak istemeyen Sinan'ın Türkiye'de futbol hayatına devam etmesi bekleniyor. Serie A'da sadece 3 maçta forma giyebilen başarılı hücum oyuncusu, kendisini gösterme fırsatı bulamamıştı. Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk de 'Biz Antalyaspor olarak kesinlikle kadromuzda görmek isteriz' açıklamasını yapmıştı.

Fenerbahçe de peşinde

Antalyaspor'un başarısında önemli rol oynayan Sinan ile Fenerbahçe de ilgileniyor. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, katıldığı programda, “5-6 oyuncuyla anlaşma noktasına geldik” ifadelerini kullanmıştı. Bu isimlerden birinin Sinan Gümüş olduğu iddia ediliyor. Başarılı ismin önceliğinin Fenerbahçe olduğu ve yeni sezonda Sarı Lacivertli formayı giymek istediği gelen haberler arasında.

26 yaşındaki forvet, yeni sezonda Fenerbahçe formasını giyerse Galatasaray’ın 2017-18 şampiyon kadrosundan Sarı-Lacivertli kulübe geçen dördüncü isim olacak. Fenerbahçe, daha önce Galatasaray forması giyen, Tolga Ciğerci, Serdar Aziz ve Garry Rodrigues’i kadrosuna katmıştı.

Fanatik

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap