SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor Salih’e 4 yıllık sözleşme önerdi

Trabzonspor Salih’e 4 yıllık sözleşme önerdi

30 Mart 2021 Salı - 14:58




Menajeri Ömer Koray Uzun’dan sonra İtalyan gazeteci Nicolo Schira da açıkladı...





Verdiği isabetli transfer haberleriyle ünlenen İtalyan gazeteci Nicolo Schira, Trabzonspor’un gündeminde olan Salih Uçan ile ilgili flaş bir iddia ortaya attı. Schira sosyal medya hesabından, “Salih Uçan’ı birçok takım istiyor ancak en ciddi teklifi Trabzonspor yaptı, 4 yıllık kontrat önerdiler” paylaşımı yaptı.

Karadeniz, 28 Mart Pazar günü, Alanyaspor futbolcusu Salih Uçan’ın menajeri Ömer Koray Uzun ile röportaj yapmış ve tecrübeli orta sahanın Trabzonspor’a gelebileceğini manşetine taşımıştı. Menajer Uzun’un ardından Salih Uçan ile ilgili flaş bir iddia daha ortaya atıldı. Bu iddianın sahibi ise isabetli transfer haberleriyle tanınan İtalyan gazeteci Nicolo Schira’dan başkası değildi. Verdiği transfer haberlerinin neredeyse tamamı gerçekleşen gazeteci Nicolo Schira sosyal medya hesabından, “Salih Uçan’ı birçok takım istiyor ancak en ciddi teklifi Trabzonspor yaptı, 4 yıllık kontrat önerdiler” paylaşımında bulundu. İtalyan gazetecinin ortaya attığı bu iddiaya bordo-mavili kulüpten herhangi bir yalanlama gelmemesi ise, “Salih Uçan Trabzonspor’a hayırlı olsun” yorumlarına neden oldu. 27 yaşında olan Salih, 6-8 ve 10 numara bölgelerinde oynayabiliyor. Her iki ayağını da iyi kullanan tecrübeli orta sahanın sezon sonunda kulübü Alanyaspor ile sözleşmesi sona eriyor.

İSTANBUL’DA YİNE KAYBOLURSUN TRABZON’A GİT

Buca’da keşfedilen ve sırasıyla Fenebahçe, Roma, Sion, Empoli formalarını giyen Salih Uçan 2019 yılından bu yana Alanyaspor’da oynuyor. Sezon sonunda Akdeniz ekibi ile sözleşmesi sona erecek olan Salih’e yakın çevresi, “İstanbul’a gittin, kayboldun. Bir daha aynı hatayı yapma. Trabzonspor’a git. Orada yeniden Milli Takım’ın vazgeçilmezi olursun” tavsiyesinde bulundu.

Beğendim
5
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap