SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor sağlık kurulunda sular durulmuyor! Diyetisyen görevden uzaklaştırıldı!

Trabzonspor sağlık kurulunda sular durulmuyor! Diyetisyen görevden uzaklaştırıldı!

13 Eylül 2019 Cuma - 19:40




Trabzonspor’un diyetisyeninden şok açıklama: Bana operasyon yapıldı





Saral yaptığı açıklama ile kendisine kapalı kapılar ardında operasyon yağıldığını belirten bir açıklama yaptı.

İşte o açıklama;

5 yildan beri Trabzonspor A Takımında Diyetisyen olarak görev yapmaktaydım. Bu sezon öncesi teknik direktörün, doktorun ve sağlık kurulu başkanının hiçbir memnuniyetsizlik raporu olmadan dışarıda sahibi olduğum şirkette yanimda çalışan ve altyapıda part-time çalışmasında emek harcadığım diyetisyen meslektaşım üzerinden bana operasyon yapıldı ve görevim açığa alındı. Birçok yönetici ile görüştüm. Hepsi durumdan rahatsız olduklarını dile getirdiler. Yaşanılan durumla ilgili süreçte mağduriyetimin giderilmesi için yardımcı olmak isteyen herkese farklı sebepler sunulmuştur. Transfer dönemindeki yoğunluğu fırsat bilip, görev ve yetkileri dışında tamamen kendi ego ve çıkarlarıyla hiçbir gerçekliği olmayan raporlar sunan sözde profesyonellerin yanlış ve etik olmayan tutumuyla yönetimimiz de zor durumda bırakılmıştır. Hatta Sayın Asbaşkanımız Mehmet Yiğit Alp kendisiyle birebir görüşmemizde anlattıklarım ile ona aktarılanların çok farklı olduğunu dile getirmiştir. Yüzleşmeye hazır olduğumu, bu planlamada mağdur olduğumu dile getirdiğimde olayı çözüme kavuşturacaklarını söylemiştir. Ancak geldiğimiz noktada herhangi bir somut adım atılmamıştır.

Görevimi değerli büyüklerimi asla mahcup etmeyecek şekilde yerine getirdiğimden kimsenin şüphesi olmasın. Kariyerime vurulmak istenilen sektenin performansla hiç bir alakası olmadığı, tamamen ikili ilişki O' lerin liyakatten önde tutulduğu bir düzende mezun olandan beri yanımda çalışan, sporcu beslenmesi alanında hiçbir tecrübesi olmayan çalışanımla (o tarihte halen çalışanım olmasına rağmen), ortak çıkarları doğrultusunda hareket ederek, arkamdan yapılan gizli toplantılarla geri plana itildim Allahima şükürler olsun ki yüz kızartıcı hiçbir davranışım olmamıştır. Dışında tutulmak istendiğim, aynı zamanda kongre üyesi olduğum canımız, kanımız, kulübümüz aslinda temsil anlamında her yükümlülüğü yerine getirdiğim bir oluşumdur. Bana yapılan haksızlığı ömrümün sonuna kadar unutmayacağımı, ben ve ailem olarak sonuna kadar yapılan haksızlığın karşısında dik duracağımızı bildirmek isterim Bu süreçte takdir büyük Trabzonspor taraftarinindir.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
2
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap