SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor rekora koşuyor! Forma satışından inanılmaz gelir

Trabzonspor rekora koşuyor! Forma satışından inanılmaz gelir

19 Şubat 2020 Çarşamba - 10:11




Süper Lig'de liderliğe yükselen Trabzonspor, forma satışında da kendi rekorunu kırmaya hazırlanıyor. Trabzonspor, bu sezon gerçekleştirilen forma satışlarından ciddi bir geliri kasasına koymuş durumda.





Trabzonspor, kendi rekorunu kırmaya hazırlanıyor. Lider Trabzonspor’da saha içinin yanı sıra saha dışında da keyifler yerinde. Bordo-mavililerde 9 ayda tam 155 bin forma satışı yapıldı. 200 bin hedefine yaklaşıldı. 9 aylık ciro 60 milyon TL’yi geçti.

9 ayda 90 bin keşan desenli, 35 bin parçalı, 30 bin de bordo forma satışı gerçekleştiren kulüp, 2 yıl önce 17 milyon TL, geçen sene 35 milyon TL ciro yapmıştı. Hedeflerin tutturulması halinde ise bu sene bu rakam 75 milyon TL'yi bulacak.

Trabzonspor futbolculara ödenecek maaşların üçte birine yakını mağazacılıkla ödenecek duruma geldi. Ayrıca Akyazı Stadı'nın ikinci mağazası Çaykur Rizespor maçında açılacak. Trabzonspor yönetimi, kulübe sürekli gelir kaynağı olacak 2 büyük projeyi de sezon sonu gerçekleştirecek. Amaç mali anlamda sıkıntı yaşamayacak.

Beğendim
9
Sevdim
2
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap