SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor, Parma’ya Dennis Man için teklif yaptı mı?

Trabzonspor, Parma’ya Dennis Man için teklif yaptı mı?

02 Mayıs 2021 Pazar - 09:13




Trabzonspor'un Parma’nın Rumen oyuncusu Dennis Man'a teklif yaptığı iddiası İtalyan medyasından geldi.





Trabzonspor kanada takviye istiyor… Visca, Efecan ve Halil Akbunar’la görüşmeler devam ediyor… en muhtemel aday Abdullah Avcı’nın Başakşehir’den eski öğrencisi Visca. Ancak İtalya’dan sürpriz bir iddia geldi. Trabzonspor’un Serie A’da küme düşen Parma’nın Ocak ayında 14 milyon euro’ya FCSB’den aldığı Dennis Man’a teklif yaptığı iddia edildi.

İddiaya göre Rumen oyuncu, Serie B’de oynamak istemediğini Parma yönetimine iletti. Parma yönetimi de Man’ı satmak için birkaç takımla görüştü. Ancak olumlu dönüş alamadı. Ancak Trabzonspor’un “bir sezon kiralık oynasın, Serie A’ya döndüğünüzde size dönsün. Bu süreçte kiralama bedeli ödemeyelim. Ancak tüm masraflarını karşılamayı taahüt ediyoruz” şeklinde bir teklif sundu.

Parma ilk etapta bu teklifi kabul etmedi. Man da, İtalya’da kalmak istediğini belirtti. Ancak Trabzonspor aceleci olmadı. Teklifin Euro2020 sonrasına kadar geçerli olduğunu iletti.

Dennis Man kimdir, kaç yaşında?

26 Ağustos 1998 Romanya doğumlu olan sağ kanat oyuncusu 1.83 boyunda ve sol ayağını kullanıyor. Aynı zamanda on numara ve sağ kanatta oynayabilen Dennis Man Romanya ekibi FCSB'dan Ocak'ta transfer olduğu Parma'da forma giyiyor.

Beğendim
0
Sevdim
2
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap