SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor onu o Trabzonspor'u arıyor! Corenlius’un yeri dolmadı!

Trabzonspor onu o Trabzonspor'u arıyor! Corenlius’un yeri dolmadı!

04 Ekim 2022 Salı - 15:38




Trabzonspor'dan Kopenhag'a giden Andreas Cornelius'un performansı hala yakalanamadı.





Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı pek çoklarının aksine sol tarafına çok güveniyor… yeni transfer sol bek Eren Elmalı ile Nwakaeme’nin yerine transfer edilen Trezeguet’yi 8 maçın tamamında oynattı. Eren 711 dakika oynadı. Milli takıma kadar yükseldi. Trezeguet de 700 dakika sahada kaldı. Son haftalarda performansını artırdı. 

Sağ kanat beki Stryger Larsen de, Avcı’nın devamlı forma verdiği isimler arasında yer alıyor. Danimarkalı sağ bekte 8 maçın hepsinde forma giydi. Trabzonspor’da istatistikleri dikkat çeken oyuncular ise şöyle şekillendi. 

* En fazla şut atan Trezeguet 31. 

* Ceza sahası dışından en fazla şut atan Bakasetas 17

* Duran toptan en fazla şut atan Vitor Hugo 5


* Trezeguet 30 driblingen 8’inde başarılı olurken, Abdülkadir 14 driplinginden 9’unda başarı sağladı. 

Bu arada Trabzonspor’da Cornelius’un yeri dolmamış gibi görünüyor.  Ligin ilk 4 maçında  forma giyen Danimarkalı hali hazırda 6 kafa şutuyla takımın en fazla kafa şutu atan oyuncusu konumunda. Takımdan ayrılan Danimarkalı sadece 4 maçta forma giymesine rağmen 18 kezle Trabzonspor’un en fazla hava topu kazanan oyuncusu konumunda.

KÖTÜ BAŞLADI

Trabzonspor'da sürpriz bir şekilde Kopenhag'a transfer olan Andreas Cornelius için yeni macerası kötü başladı. Futbolcu yeni takımında forma şansı bulamadığı gibi kadro dışı kaldı. Bu sezon Kopenhag formasıyla yalnızca 2 resmi karşılaşmaya çıkan oyuncu toplam 180 dakika sahada kaldı. Bu karşılaşmalarda ise skor katkısı veremedi ve eleştiri oklarını üzerine çekti. 29 yaşındaki forvet son 3 karşılaşmada ise kadro dışı kaldı.


Beğendim
5
Sevdim
3
Beğenmedim
5
Üzgün
2
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap