SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor, Nelsson’u Galatasaray’dan koparacak

Trabzonspor, Nelsson’u Galatasaray’dan koparacak

26 Haziran 2022 Pazar - 21:02




Son şampiyon Trabzonspor stoper arayışlarını sürdürüyor... Real Betis'ten Bartra'ya ilgi gösteren bordo-mavili takım bu transferi gerçekleştirirse, İspanyol ekibide Galatasaraylı Victor Nelsson'a teklif götürecek...





Betis, Bartra’nın sözleşmesini yenileyemezse satacak. Trabzonspor ilk aday. Bordo-mavililer Bartra’yı alırsa, Betis de boşluğunu Galatasaray’dan Nelsson ile dolduracak. En azından İspanya’dan gelen haberler bu yönde.

BETİS, BARTRA'YI TAKIMDA TUTMAK İSTİYOR

El Gol’ün haberine göre Betis, 31 yaşındaki Bartra’ya iki yıl daha sözleşme teklif etti. Ancak şu an için bir yanıt alamadı. Bu da Betis’i Bartra’yı şimdiden satarak bir miktar kar elde etmeye çalışmaya zorluyor. Oyuncuyla ilgilenen birçok takım var.

TRABZONSPOR'UN BARTRA'YA İLGİSİ VAR

Halihazırda durumunu sorgulayan takımlardan biri de Türkiye şampiyonu Trabzonspor. Ama şu anda karar verilmiş bir karar yok. Çünkü öncelikle sözleşme yenileme görüşmelerinin sonlanması gerekİyor. Bu nedenle Betis yönetimi Bartra’nın gidişi durumunda yerini dolduracak bir oyuncu arama çalışmalarına devam ediyor.


BETİS, BARTRA'NIN BOŞLUĞUNU NELSSON'LA DOLDURACAK

Betis’in ilgisini çeken oyunculardan birisi de Galatasaray’ın stoperi Vitor Nelsson. Oyuncunun Galatasaray’dan ayrılmak istemesi avantaj olarak dikkat çekiyor.

Beğendim
0
Sevdim
2
Beğenmedim
0
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap