SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor neden lider? Pozisyon neden kırmızı kart? Tümer Metin açıkladı!

Trabzonspor neden lider? Pozisyon neden kırmızı kart? Tümer Metin açıkladı!

08 Mart 2022 Salı - 19:41




Süper Lig'in 28. haftasında sonucu en çok merak edilen karşılaşmada lider Trabzonspor deplasmanda Fenerbahçe ile 1-1 berabere kaldı.





Süper lig lideri Trabzonspor deplasmanda konuk olduğu Fenerbahçe ile 1-1 berabere kalırken bordo mavili takımın tek golü Nwakaeme’den geldi.

Fenerbahçe’de İrfancan Kahveci, Siopis’e yaptığı sert müdahale sonrası kırmızı kart ile oyun dışında kalırken o anlar ilginç bir şekilde karşılaşmanın önüne geçti.

Net kırmızı kart ile cezalandırılan İrfancan Kahveci'nin pozisyonunu gündeme taşıyan Fenerbahçe'ye Tümer Metin'nden yanıt gecikmedi.

TRABZONSPOR'UN PUAN FARKIYLA LİDER OLMA NEDENİ...

Tümer Metin, Trabzonspor'un puan farkıyla lider olma nedenini açıklayarak, ''İrfancan’ın atılmasından sonra oyunda mücadele daha çok öne çıktı. Fenerbahçe olarak sadece mücadele ederek bu puan farkını kapatamazsın. Trabzonspor’un oyun içerisinde gösterdiği bireysel performansların kalitesi Fenerbahçe’ye göre daha yüksek olduğu için bu puan farkı oluştu. Bugün maçın gereği mücadele etmek ve oyunun son dakikasına kadar savaşmaktı. Böyle bakıldığında Fenerbahçe istediğini aldı. Sezonun tamamı için aynı şeyi söyleyemeyiz.'' ifadelerini kullandı.


AYNI POZİSYON FENERBAHÇE'YE KARŞI OLSAYDI...

İrfancan Kahveci'nin Siopis'e müdahalesinin net bir kırmızı kart olduğunu ifade eden Tümer Metin, ''Ayak kendini çeker ve gitmez. Pozisyonda İrfancan ayağını çok geç kaldırdı. Siopis’in ayağının üzerinde kaldı. Pozisyonda yerde yatan futbolcu Siopis değil de İrfancan olsaydı. Bu pozisyona Fenerbahçelilerin isteği üzerine kırmızı kart çıkmamış olsaydı ve maç 0-0 devam ediyor. Sonrasında maç berabere bitseydi. Fenerbahçe’den aynı açıklama gelecek miydi? Bu pozisyona o zaman kart isteyecektin. Kesinlikle isteyecektin.'' dedi.

Beğendim
17
Sevdim
2
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap