SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor Muzaffer Kablan’ı bedava gönderdi, bu işten kar mı etti? 

Trabzonspor Muzaffer Kablan’ı bedava gönderdi, bu işten kar mı etti? 

20 Temmuz 2019 Cumartesi - 09:19




Trabzonspor, Altınordu’dan transfer ettiği Erce Kardeşler’e dün 3+1 yıllık sözleşme imzalattı. 25 yaşındaki genç kalecinin toplam maliyeti 10 milyon 225 bin TL’yi buldu





Fırtına, transfer taarruzuna bu kez kaleyle devam etti. Bordo-Mavililer, sağlık kontrolünden geçirdiği Altınordu kalecisi Erce Kardeşler’e dün 3+1 yıllık sözleşme imzalattı. Ancak 25 yaşındaki Erce’ye ödenen toplam 10 milyon 225 bin TL’lik para taraftarı şaşırttı. Fırtına, yapılan sözleşme gereği, Erce için eski kulübü Altınordu’ya 2 milyon 500 bin TL bonservis bedeli ödedi. Genç file bekçisine ise ilk yıl, 1 milyon 575 bin, 2’nci yıl, 1 milyon 825 bin, 3’üncü yıl 2 milyon 75 bin opsiyon kullanılması halinde ise 4’üncü yıl 2 milyon 225 bin TL ödeme yapılacağı duyuruldu. 

Erce’nin ise takımdan bedelsiz olarak gönderilen Muzaffer Cem Kablan’ın yerine 3’üncü kaleci olarak alındığı ifade edildi. Bu duruma tepki gösteren taraftarlar, “Yönetim 1 liranın bile hesabını yaparken, bedelsiz kaleci gönderip, yerine 10 milyon TL’ye oyuncu almak hangi akla hizmet etmektir. A Milli Takım kalesini koruyan Uğurcan’ın 900 bin TL aldığı yerde 3’üncü kaleci için 10 milyonun üzerinde ödeme yapmak hangi akla hizmettir” diyerek tepki gösterdiler.

UĞURCAN SATILACAK MI?

ERCE Kardeşler’in transfer edilmesinin ardından gözler Uğurcan Çakır’a çevrildi. Daha önce Alman ekibi Schalke’nin 5 milyon Euro teklif ettiği Uğurcan’a transfer izni verilmemişti. İddia sahiplerine göre, Erce’nin transferinin ardından Uğurcan için Avrupa yolu açıldı. Yine aynı kişilerin iddiasına göre, Uğurcan Çakır için önümüzdeki hafta Schalke İstanbul’a gelecek ve transfer görüşmesi yapacak. Uğurcan’ın Trabzonspor ile 2 yıllık daha sözleşmesi bulunuyor. 

Beğendim
1
Sevdim
1
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap