SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor Mert Hakan Yandaş için teklif yaptı mı? Rıza Çalımbay açıkladı

Trabzonspor Mert Hakan Yandaş için teklif yaptı mı? Rıza Çalımbay açıkladı

11 Aralık 2019 Çarşamba - 19:41




Sivasspor teknik direktörü Rıza Çalımbay, adı Trabzonspor ile de anılan Mert Hakan ile ilgili açıklamalarda bulundu. Çalımbay, “Büyük kulüplerin de para verip 6 ay önceden alacağını düşünmüyorum. Bence oyuncuların sezon başı gitmeleri daha mantıklı” dedi. Çalımbay, oyuncuya her hangi bir kulüpten teklif gelmediğini aktardı.





Sivasspor teknik direktörü Rıza Çalımbay, adı Trabzonspor, Fenerbahçe ve Beşiktaş ile anılan Mert Hakan Yandaş ve Emre Kılınç ile ilgili konuştu. 


Her iki oyuncu ile de konuştuklarını kaydeden Çalımbay, “Mert Hakan ile de Emre Kılınç ile de konuşuyoruz. Tüm takımla konuşuyoruz. Ama futbolcular gazeteyi açtığında kendiyle ilgili haber görüyorlar. Kafaları karışık olabilir. Kalan maçlara konsantre etmeye çalışıyoruz. İkisi de futbolu çok seviyor. Kazanma istekleri her zaman var. Mert Hakan ve Emre ilgili transfer teklifi ulaşmış değil. Bizim kadromuz belli. Kadroyu bozmak istemiyoruz. Arkadaşlarımızı iyi şekilde motive etmemiz gerekiyor” dedi.  
Çalımbay, sözlerine şu şekilde devam etti: “Ocak ayında çok büyük takviye yapamayız. En fazla 1-2 transfer olabilir. Takımdaki dengeleri bozmamak gerekiyor. Çok iyi bir yönetimimiz var. Ödemeler zamanında yapılıyor, ödeniyor. Büyük transferler yapmaya kalkarsak dengeler bozulabilir. Emre ve Mert Hakan’ın durumuna göre hareket ederiz. Giderlerse mutlaka bir şeyler yapmamız gerekiyor. Tabi ki oyuncularımızın şu anda gitmesini istemiyorum. Sezon bitince sözleşmeleri bitiyor. Büyük kulüplerin de para verip 6 ay önceden alacağını düşünmüyorum. Bence oyuncuların sezon başı gitmeleri daha mantıklı” (Ajansspor)

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap