SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor, Manuel Fernandes transferini bitiriyor!

Trabzonspor, Manuel Fernandes transferini bitiriyor!

08 Eylül 2020 Salı - 13:29




Jose Sosa'nın ayrılığı sonrasında orta sahasını deneyimli ve yaratıcı bir isimle güçlendirmek isteyen Trabzonspor, Manuel Fernandes'e teklif götürmüştü. Portekizli oyuncu 1.5 milyon Euro talep etti, Trabzonspor da 1.1 milyon Euro'ya çıktı. Farka rağmen transferin gerçekleşmesi an meselesi.





Süper Lig'in 42 hafta oynanacak olması nedeniyle kaliteli ve alternatifli bir kadro kurmak isteyen Karadeniz ekibi, Flavio ve Anders Trondsen transferlerinin ardından orta alana bir takviye daha yapmaya hazırlanıyor. 2011-2014 yılları arasında ülkemizde Beşiktaş forması giyen ve son olarak Rus ekibi Krasnodar'dan ayrılan Manuel Fernandes'le pazarlıklar kıran kırana devam ederken, görüşmelerin detayına FANATİK ulaştı.

1+1 yıllık sözleşme

Portekizli oyuncu, Trabzonspor'dan 1+1 yıllık sözleşme ve senelik 1.5 milyon Euro talep etti. Ancak yönetim bu rakamı çok buldu ve verebilecekleri son rakamın 1.1 milyon Euro olduğunu iletti. Arada 400 bin Euro'luk fark olsa da 34 yaşındaki oyuncunun yeniden Türkiye'ye dönmek istemesi ve fazla talibinin olmaması nedeniyle transferin gerçekleşmesinin an meselesi olduğu öğrenildi.

Bonservisi yok

Sosa'nın ayrılığı sonrasında bu bölgeye hem deneyimli hem de yaratıcı bir isim isteyen teknik direktör Eddie Newton'ın da Fernandes'in kadroya katılmasını dört gözle beklediği kaydedildi. Yıldız oyuncu için bonservis bedeli ödenmeyecek olması da Fırtına'nın iştahını kabartıyor.

Beğendim
11
Sevdim
5
Beğenmedim
4
Üzgün
1
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap