SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor Kulübü Başkanı Ağaoğlu’ndan bayram mesajı

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ağaoğlu’ndan bayram mesajı

09 Ağustos 2019 Cuma - 17:06




Ağaoğlu, yayımladığı mesajda, sevgi, saygı, barış ve hoşgörünün yoğun olarak yaşandığı bayramlardan biri olan Kurban Bayramı'nı kutladı.





Her bayramda olduğu gibi bu bayram da dostluğu, sevgiyi, ekmeği, sofrayı, hüznü, acıları, yalnızlığı en sıcak şekilde sevdikleri ile paylaşacaklarını belirten Ağaoğlu, "Yeryüzünde insanlık ve adaletin egemen olmasını dileyeceğiz hep birlikte. İnsanı insan yapan değerler ve erdemler yoğun olarak yaşanacak ve şüphesiz ki bu bayramda sağlanacak hoşgörü ortamı bizleri birbirimize daha çok kenetleyecek." ifadesini kullandı.

Ağaoğlu, şunları kaydetti:

"Küskünlüklerin ve dargınlıkların son bulduğu bayram günlerinde Trabzonspor camiası ve taraftarımızın da Trabzonspor ruhuna yakışır şekilde birlik ve beraberlik içinde, kardeşlik ve dostluk bağlarını pekiştireceklerine inanıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle Kurban Bayramınızı tekrar kutluyor, ulusumuza ve tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini diliyorum."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap