SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor, Konyaspor'a 3 attı

Trabzonspor, Konyaspor'a 3 attı

19 Ocak 2021 Salı - 18:01




Trabzonspor, sahasında Konyaspor'u 3-1 yendi. Bordo-mavilileri gollerini Nwakaeme, Flavio ve Djaniny kaydetti. Konuk ekibin tek sayısı ise Shengelia'dan geldi.





Trabzonspor, Süper Lig'de 20. haftasında Konyaspor'u konuk etti. Akyazı'da oynanan ve Abdülkadir Bitigen'in düdük çaldığı 90 dakika ev sahibi ekibin 3-1'lik üstünlüğü ile sona erdi. 22'de Nwakaeme, 56'da Flavio ve 60'da Djaniny'nin golleriyle skora giden Abdullah Avcı'nın ekibi, yenilmezlik serisini 4 maça çıkardı, puanını ise 30'a yükseltti. Konyaspor'un tek sayısını ise 88'de Shengelia kaydetti. 4-3'lük Galatasaray galibiyetinin ardından 3 puana hasret kalan İsmail Kartal'ın Konyaspor'u ise üst üste 3. mağlubiyetini alarak 22 puanda kaldı.

Trabzonspor'un yıldız futbolcusu Abdülkadir Ömür, maçın ilk yarısında sakatlanırken, genç oyuncunun durumunun ciddi olduğu öğrenildi. Karadeniz devinin Gençlerbirliği'nden transferi Berat Özdemir de Bordo Mavili formayı ilk kez Konyaspor karşısında giydi.

Süper Lig'in 21. haftasında Trabzonspor, Gençlerbirliği deplasmanına gidecek. Konyaspor ise Antalyaspor'u ağırlayacak.

Beğendim
10
Sevdim
7
Beğenmedim
2
Üzgün
2
İnanılmaz
3

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap