SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor Klaassen için harekete geçti!

Trabzonspor Klaassen için harekete geçti!

09 Aralık 2023 Cumartesi - 12:01




Ara transfer döneminin yaklaşmasıyla birlikte Trabzonspor'da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Takımı Abdullah Avcı'ya emanet eden bordo mavili yönetim tecrübeli teknik adamın isteği doğrultusunda Hollandalı orta saha için harekete geçti.





Adı yaz transfer döneminde de Trabzonspor ile anılan Davy Klaassen'i İtalyanlar bir kez daha bordo-mavili kulübe yazdı. Tuttosport'un haberinde İnter'de istediği süreleri bulamayan tecrübeli orta saha oyuncusunun kış transfer döneminde rotasının Türkiye olabileceği vurgulandı. Haberde 30 yaşındaki futbolcunun İnter'de beklenilen seviyeye gelemediği ve yolların ayrılması için doğru zaman olduğu kaydedildi. Trabzonspor'un yaz aylarında olduğu gibi yine Hollandalı yıldız için pazarlık masasına oturacağı belirtildi. Davy Klaassen bu sezon tüm kulvarlarda sadece 9 maçta forma giyebildi. 1 defa fileleri havalandırırken, asist hanesi boş kaldı.
Beğendim
1
Sevdim
1
Beğenmedim
2
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap