SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor kirli oyunlara yenildi’ diyorsunuz biz

Trabzonspor kirli oyunlara yenildi’ diyorsunuz biz

14 Mart 2019 Perşembe - 10:35




‘CAS, yayınladığı belgede bizim haklılığımızı deklare etti’ diyen Bülbüloğlu, yarınki duruşma öncesi Karadeniz’e umut dolu mesajlar verdi.





Trabzonspor, 15 Mart’ta yapılacak CAS duruşması için bugün yola çıkıyor. Tarihi duruşma öncesi konuşan Bülbüloğlu, “Spor Tahkim Mahkemesi son yayınladığı bültende bizim haklılığımızı ortaya koydu. Biz de onlara şunu diyeceğiz, ‘O zaman siz de adil olun ve bizim haklarımızı geri verin” dedi

8 YIL SÜREN HAKLI MÜCADELE

TÜM Türkiye yarın İsviçre’nin Lozan kentinde gerçekleşecek Trabzonspor-CAS duruşmasına kilitlendi. Bordo-mavili kafile yarın, CAS ile toplantıya girecek ve 8 yıldır süren haklı mücadelesinin karşılığını almaya çalışacak. Bu tarihi duruşma öncesi Başkan Yardımcısı Önder Bülbüloğlu Karadeniz’e konuştu. Camia ve taraftara umut mesajları veren Önder Bülbüloğlu, merak edilen tüm soruları da içtenlikle yanıtladı.

KARARIN AÇIKLANMASI 3 AYI BULABİLİR

İŞTE Bülbüloğlu’nu o açıklamaları: FİFA disiplin komitesinin cezayı vermesini ve Trabzonspor’a şampiyonluğunu vermesini istiyoruz. Bunu daha önce UEFA’da yaptık sonuç alamadık. Sonrasında FIFA için CAS’a gittik. Şimdi de davası görülecek. Karar da 2-3 ay içerisinde açıklanır. CAS, FIFA’dan bağımsız bir spor mahkemesi. Adil yargılarlarsa bizim şampiyonluğumuzu vermeleri lazım.


EN BÜYÜK GÜVENCEMİZ O BELGE

EN büyük güvencemiz daha önce CAS’ın yayınladığı belge. Burada ‘Trabzonspor haklı şampiyonluğunun peşinde koşuyor ve alamıyor. Kirli oyunlara yenildi’ gibi bir açıklama yaptı. Buna güveniyoruz. Madem bu açıklamayı yaptın. Biz de bunu CAS’ın önüne getiriyoruz. CAS, FIFA’ya ‘ya Trabzonspor’un şampiyonluğu ver ya da verme’ diyecek. Aksi bir durumda da atacağımız adımlar var.

MEHMET KARAGÖZ / ÖZEL HABER

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap