SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor Kaan Kairinen transferini bitiriyor!

Trabzonspor Kaan Kairinen transferini bitiriyor!

29 Temmuz 2021 Perşembe - 09:47




Sezona iddialı bir giriş yapmak isteyen Trabzonspor'da transfer operasyonu son sürat devam ediyor. Teknik direktör Abdullah Avcı ile sürekli iletişim halinde olan yönetim, eksik bölgelere yapacağı nokta atışı takviyelerle kadrosunu güçlendirmek istiyor. Orta sahaya çift yönlü ve dinamik bir isim talep eden Avcı'nın talebi üzerine yoğunlaşan bordo-mavili kurmaylar, Norveç Ligi ekibi Lillestrom'de oynayan Kaan Kairinen transferinde mutlu sona yaklaştı.





Yeni sezona teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde hazırlanan Trabzonspor'da transfer harekatı sürüyor. Marek Hamsik, Bruno Peres, Gervinho, İsmail Köybaşı ve Koita'yı kadrosuna katan bordo-mavililer, gençlik aşısı için düğmeye bastı.

Çift yönlü bir orta saha talep eden Avcı'nın raporuna göre bir süredir çalışmalarını sürdüren yönetim, aradığı ismi İskandinavya'da buldu.

TRANSFERDE SONA GELİNDİ!

Genç ve potansiyelli isimlere yönelen Fırtına, Norveç Ligi ekibi Lillestrom'de oynayan merkez orta saha Kaan Kairinen transferini bitirmeye hazırlanıyor. Merkez orta saha mevkisinde görev yapan 22 yaşındaki futbolcu, ön libero ve on numara mevkilerinde de forma giyebiliyor.

Beğendim
6
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
2
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap