SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor Kaan Ayhan'ı Galatasaray’dan koparacak!

Trabzonspor Kaan Ayhan'ı Galatasaray’dan koparacak!

08 Mayıs 2023 Pazartesi - 13:03




Trabzonspor, Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen Kaan Ayhan'ı Nenad Bjelica'nın onay vermesi durumunda transfer etmeyi planlıyor.





Trabzonspor’a hiç beklemediği yerden hiç beklemediği bir teklif geldi… Serie A takımı adına bordo-mavili yöneticileri arayan bir menajer Kaan Ayhan’ı önerdi. 

Hali hazırda Galatasaray’da kiralık olarak forma giyen ve 2.8 milyon Euro’luk satın alma opsiyonu olan gurbetçi oyuncu için Trabzonspor’a teklif etti. 2.5 milyon Euro’luk bonservis bedeliyle oyncuyu getirebileceğini iddia etti.

Trabzonspor yönetimi konu üzerinde fazla durmadı. Ancak yapılan kısa bir araştırma ile Galatasaray’ın, Kaan Ayhan’ın bonservisini almayacağını Sassuolo’ya ilettiği bilgisine ulaştı. Eğer bu bilginin gerçekliği hakkında net bir bir bilgiye ulaşılırsa Kaan Ayhan için Nenad Bjelica’nın da onayıyla bir teklif yapılması gündeme gelecek. 

Kaan Ayhan devre arasında Galatasaray’a geldi. 2-1 kaybedilen Konyaspor maçında ve 3-2 kaybedilen Başakşehir maçlarında 90 dakika forma giydi. Kaan Ayhan’ın 90’ar dakika oynadığı iki maçı da Galatasaray kaybetti. Buruk, Ayhan’ı kenara koydu.

Haber: Erol TAŞKIN

Beğendim
3
Sevdim
0
Beğenmedim
3
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap