SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor için Şampiyonlar Ligi’ne gitmedi! Bir Hırvat daha: Toma Basic

Trabzonspor için Şampiyonlar Ligi’ne gitmedi! Bir Hırvat daha: Toma Basic

05 Eylül 2023 Salı - 17:01




Trabzonspor, Serie A ekiplerinden Lazio forması giyen Toma Basic ile her konuda anlaştı.





Trabzonspor’a bir Hırvat daha geliyor… bu kez Lazio’dan. Marek Hamsik’in yerini dolduracak orta saha oyuncusu arıyor. İtalya’dan gelen haberlere bakılacak olursa bu isim Lazio’dan Toma Basic. Hatta Football Italia’ya göre Trabzonspor’la görüşmelerini tamamlasın diye Şampiyonlar Ligi kadrosuna bile alınmadı. 
 
* Toma Basic, teknik direktör Sarri'nin planlarında yer almadığı ve Trabzonspor'a transfer olmak için görüşmeler yapasına izin verildiği için sakatlanan Cristiano Lombardi ile birlikte Şampiyonlar Ligi kadrosuna alınmadı. 
 
26 yaşındaki oyuncu 2018’de 3.8 milyon euro’ya Bordeaux’ya daha sonra 2021 yılında ise 7.1 milyon euro’ya Lazio’ya transfer oldu.
 
Kariyerindeki ilk maçını 2020’de 3-3 berabere kaldığımız maçta Türkiye’ye karşı oynamıştı. 
 
Toma Basic Kimdir?
 
Ülke: Hırvatístan
Doğum Tarihi: 25 Kasım 1996
Boy / Kilo: 190cm, 82kg
Pozisyon: Orta Saha
Kullandığı Ayak: Sağ
 
Lazio Rome takımında Orta Saha mevkinde forma giyen Toma Basic, 25 Kasım 1996 tarihinde dünyaya gelmiştir. 190 cm boyunda ve 82 kilo olan Toma Basic, Sağ ayağını kullanmaktadır. Bu sezon ilk 11'de 3 maça çıkan Toma Basic, 0 sarı kart ve 0 kırmızı kart görmüştür. Toma Basic, bu sezon 0 asist ve 0 gol katkısı ile oynamaktadır.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
1
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap