SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor, Hosseini'den para kazanacak! Ivanildo, Donis Avdijaj ve Onazi kararları!

Trabzonspor, Hosseini'den para kazanacak! Ivanildo, Donis Avdijaj ve Onazi kararları!

21 Aralık 2019 Cumartesi - 11:14




Trabzonspor'da Ahmet Ağaoğlu'nun açıklamasından sonra gözler bazı isimlere çevrildi. Trabzonspor, Hosseini ve Ivanildo, Donis Avdijaj ve Onazi ile devre arasında yollarını ayırmayı planlıyor.





Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu’nun devre arasında bazı oyuncularla yolların ayrılabileceği yönünde yaptığı açıklama gözleri Hosseini, Ivanildo, Onazi ve Donis Avdijaj’ın üzerine çevirdi.

Sözleşmesi sona erecek oyunculardan Sosa ve Novak’la ilgili sözleşme yenileneceğine dair sürekli açıklamalar yapılsa da Hosseini ile ilgili bir açıklama yapılmaması yüzünden İranlı oyuncunun devre arasında para kazanılarak gönderileceği gündeme geldi.

Ivanildo'nun kiralık sözleşmesi feshedilecek

Aynı şekilde kiralık geldiği Trabzonspor’da beklentilerin altında kalan Ivanildo’nun da ayrılabileceği konuşuluyor... eğer uygun şartlarda bir stoper transferi yapılabilirse bordo-mavili yönetim, Portekizli stoperin sözleşmesini de tek taraflı feshedecek.

Donis Avdijaj kiralık olarak gönderilecek


Trabzonspor'da Donis Avdijaj'ın devre arasında takımdan ayrılması gündeme geldi... beklentilerin altında kalan Donis Avdijaj'ın sözleşmesi feshedilmese bile PTT 1.Lig’den bir takıma kiralık olarak gönderileceği iddiaları ortaya atılmaya başlandı. Tabii Donis Avdijaj'ın bu durumu da yine transfere bağlı.

Onazi'ye yeni sözleşme önerisi

Trabzonspor’da Onazi konusunda karar verildi... aylar sonra sahalara dönen Nijeryalı oyuncu için Ocak ayı karar ayı olacak. Trabzonspor'da Ogenyi Onazi’ye performansa dayalı 1 yıllık yeni sözleşme teklif edilecek. Şu an elinde olan sözleşmeden daha düşük şartlarda olan bu sözleşmeyi değerlendirmek isterse kalacak. Aksi taktirde onun da satılması gündeme gelecek.

Beğendim
8
Sevdim
0
Beğenmedim
2
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap