SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor 1 - 1 Hatayspor

Trabzonspor 1 - 1 Hatayspor

17 Nisan 2021 Cumartesi - 17:05




Spor Toto Süper Lig'in 35. haftasında Trabzonspor ile Atakaş Hatayspor kozlarını paylaştı. Zorlu mücadelenin son anlarına 1-0 önde giren bordo-mavililer, Hatayspor'un duraklama dakikalarında penaltıdan attığı golle yıkıldı. Kritik karşılaşma 1-1 beraberlikle sonuçlandı ve iki takım da sahadan birer puanla ayrıldı. Trabzonspor'un golünü 22. dakikada Djaniny attı. Akdeniz ekibinin sayısı 90+6. dakikada Boupendza'dan geldi.





Süper Lig'de heyecan son sürat devam ediyor. 35. hafta maçında Trabzonspor ile Hatayspor karşı karşıya geldi. Medical Park Stdyumu'nda oynanan ve büyük bir heyecana sahne olan mücadele 1-1 eşitlikle sonuçlandı. Karşılaşmanın son anlarına 1-0 önde giren bordo-mavililer, 90+6. dakikada kalesinde gördüğü penaltı golüyle sahadan beraberlikle ayrıldı.

Bu sonuçla Trabzonspor'un puanı 59 olurken Hatayspor ise 50 puana ulaştı. Bordo-mavililer gelecek hafta derbide Galatasaray'a konuk olacak. Hatayspor sahasında Antalyaspor'u ağırlayacak.

Beğendim
5
Sevdim
3
Beğenmedim
3
Üzgün
1
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap