SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor Güven Yalçın'ı Beşiktaş'ın elinden kapmaya hazırlanıyor!

Trabzonspor Güven Yalçın'ı Beşiktaş'ın elinden kapmaya hazırlanıyor!

22 Nisan 2022 Cuma - 16:39








Beşiktaş ile sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Güven Yalçın, siyah beyazlı ekiple henüz imzaları atmadı. Güven Yalçın'a Almanya'nın yanı sıra Türkiye'den de talipler var. Trabzonspor, golcü oyuncu için devreye girdi.

Beşiktaş'ın yeni sözleşme görüşmelerinde henüz anlaşmaya varamadığı Güven Yalçın, Almanya'dan gelen teklifleri değerlendirmeye aldı. 23 yaşındaki golcüyü Bundesliga'dan iki kulübün istediği ek olarak Trabzonspor 'un da genç oyuncunun Kara Kartal'daki durumunu yakından takip ettiği ifade edildi.

Güven Yalçın'ın Beşiktaş performansı

1999 doğumlu Güven Yalçın, Leverkusen altyapısından 2018-19 sezonunda Beşiktaş'a transfer oldu. 2020-21 sezonunun ikinci yarısını Lecce takımında kiralık olarak geçiren Güven Yalçın bunun dışında hep siyah beyazlı kadroda yer aldı. 

Beşiktaş formasıyla toplam 97 maçta forma şansı bulan Güven Yalçın, 20 gol attı, 7 de asist yaptı. 


Güven Yalçın sezon başında eski teknik direktör Sergen Yalçın tarafından Şampiyonlar Ligi kadrosuna yazılmadığı için devler arenasında forma giyememişti

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
3
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap