SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor, Grillitsch’in menajerini davet etti!

Trabzonspor, Grillitsch’in menajerini davet etti!

03 Ağustos 2022 Çarşamba - 19:35




Trabzonspor, teknik direktör Abdullah Avcı'nın ısrarla istediği Florian Grillitsch transferi için yeniden harekete geçti.





Stoper hattına takviye yapmak isteyen Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Florian Grillitsch için son bir hamle daha yapılmasını istedi… kendilerini istediği şartlarda kabul ederse Avusturyalı oyuncuyla anlaşılmasını istedi. “İsviçre çakısı gibi oyuncu” dediği Grillitsch’i stoper oynatmak isteyen Avcı ayrıca orta saha, ön libero ve kanatlarda da oynatabileceği Grillitsch’in kendisi için sorun olmayacağı cevabını verdi.

Trabzonspor yönetimi adına Asbaşkan Ertuğrul Doğan, Grillitsch’in menajerliğini yeniden üstlenen Thomas Böhme’den randevu istedi. Başka bir menajer ya da aileden bir kişinin görüşmede yer almamasını istedi. Böhme’yi İstanbul’a davet etti. Hali hazırda Grillitsch ile beraber Londra’da olan Böhme, hafta sonuna kadar İstanbul’a gelecek. Bir görüşme olacak

Beğendim
12
Sevdim
3
Beğenmedim
0
Üzgün
2
İnanılmaz
3

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap