SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor golcüsünü buldu! Kara Boğa geliyor

Trabzonspor golcüsünü buldu! Kara Boğa geliyor

23 Temmuz 2021 Cuma - 15:17




Bombacı Nicolo Schira’nın “Trabzonspor, Andreas Cornelius ile anlaştı” iddiasını ortaya attığı dakikalarda İtalya’dan başka bir iddia daha geldi…





TWM, Serie A'da harika bir ilk sezonla gösteriş yaptıktan sonra Mbala Nzola’nın, yaz aylarında Spezia'dan ayrılabileceği haberini yaptı. Bombacı Schira’dan daha inandırıcı bir kaynak olarak Il Secolo XIX’dan alındı yaptı.

İtalya'dan Gervinho ve Bruno Peres'i alan Trabzonspor’un, Antalyaspor’la beraber Nzola’ya ilgi gösterdiği haberini yayımladı.

Ayrıca iki Türk takımının, Nzola için en az 10 milyon euro değer biçen Spezia’ya çok düşük olarak kabul edilebilecek 4 ve 4.5 milyon euro’luk teklifler sunulduğunu yazdı.

Nzola sezonu 25 maçta 11 gol ve 3 asistle tamamlarken, İtalya’da oldukça dikkat çekti. Fransa vatandaşlığı da bulunan Angolalı forvetin en büyük özelliği sol ayaklı olması.

Sanki Sörloth’tan umudu kesmiş gibi forvet arayışlarına başlayan Trabzonspor için bir gün önce de Dinamı Zagreb’de oynayan Kulenovic yazılmıştı.

Beğendim
12
Sevdim
6
Beğenmedim
2
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap