SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'a Sırp golcü Milan Makaric! Abdullah Avcı onay verdi

Trabzonspor'a Sırp golcü Milan Makaric! Abdullah Avcı onay verdi

25 Haziran 2021 Cuma - 11:36




Transferin en hareketli takımlarından olan Trabzonspor, bir yandan Alexander Sörloth için yoğun mesai harcarken diğer yandan da alternatif isimler üzerinde çalışmalarını yürütüyor. Fırtına'nın gündemine gelen son isim Milan Makaric oldu. İşte ayrıntılar...





Sezon biter bitmez transfer çalışmalarına başlayan Trabzonspor Gervinho, Fode Koita, Bruno Peres ve Marek Hamsik gibi önemli isimleri renklerne bağlamıştı.

Eski golcüsü Alexander Sörloth için de yoğun mesai harcayan Fırtına, alternatif golcüler üzerinde çalışmalarını sürdürüyor.

Bu kapsamda bordo-mavili ekibin gündemine FK Radnik Surdilaca'nın forveti Milan Makaric geldi. Sabah'ın aktardığı bilgilere göre Sırp medyası oyuncuyla Trabzonspor, Beşiktaş ve Çaykur Rizespor'un ilgilendiğini duyurdu.

Abdullah Avcı, 'marka' isim üzerinde durmaya devam ederken önüne gelen bu çarpıcı istatistiklere karşı da durmadı. Deneyimli çalıştırıcının geniş rotasyonlu kadro istediği biliniyor. Bu sebeple Makaric'e onay verdiği kaydedildi.

KONTRATI SÜRÜYOR

Milan Makaric tam bir ceza alanı golcüsü. Net kafa vuruşları haricinde her iki ayağını da eşit seviyede kullanabilmesi sebebiyle durdurulması zor bir forvet oyuncusu. Aynı zamanda 10 numara hatta merkez orta saha oynayacak kadar da teknik olan Makaric bu farklı özellikleriyle Abdullah Avcı'nın beğenisini kazandı. 25 yaşındaki forvetin kulübü Radnik ile 1 yıl daha kontratı bulunuyor. Bonservis bedeli 1.5 milyon euro. Kontratında son senesine girdiği için daha düşük bir bedelle transfer edilme ihtimali bulunuyor. Trabzonspor yönetimi bu transfer için düğmeye bastı.

Milan Makaric ile Türkiye'den sadece Trabzonspor'un ilgilenmediği iddia edildi. Sırp basınında çıkan haberlere göre Vincent Abaubakar ile yollarını ayıran Beşiktaş ile Milan Skoda'yı gönderen Çaykur Rizespor da 25 yaşındaki futbolcuyla ilgileniyor.

Beğendim
5
Sevdim
2
Beğenmedim
3
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap