SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor Getafe'den Djene'yi istiyor!

Trabzonspor Getafe'den Djene'yi istiyor!

19 Temmuz 2022 Salı - 09:05




Trabzonspor'da gözler yeni transferlere çevrildi...





Teknik direktör Abdullah Avcı, Slovacko maçı sonrasında "Sağ stoper transferini gerçekleştirirsek ciddi mesafe kat ederiz" demişti. Bu net mesajı alan yönetim de çalışmalarını hızlandırdı.

KAMPA YETİŞSİN İSTİYORLAR

Bugüne kadar görüşülen ve bazı isimlerde imza aşamasına gelinmesine rağmen gerçekleşmeyen transfer süreçlerinden sonra yönetim yeni oyunculara yöneldi. Amaç 3 gün sonra başlayacak 2. kampa sağ stoperi yetiştirmek.

DJENE İLE TEMAS SÜRÜYOR

Trabzonspor, son olarak İspanya La Liga'da Getafe forması giyen Enes Ünal'ın takım arkadaşı Dakonam Djene ile temaslar halinde. 2019 yılında transferi için Afrikalı oyuncuyu gündemine alan Trabzonspor oyuncuyu kadrosuna katamamamıştı.

TRABZONSPOR'U TAKİBE ALDI

Tecrübeli oyuncuyu ikna etmek için uğraş veren bordo-mavililer Şampiyonlar Ligi ön elemelere oyuncuyu yetiştirmeyi planlıyor. Dakonam Djene, Trabzonspor'un resmi Instagram hesabını takibe aldı. Oyuncunun Instagram hesabından Trabzonspor'u takibe alması transferin ihtimallerini güçlendiriyor.

Beğendim
1
Sevdim
1
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap