SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor, genç oyuncuyu istiyor

Trabzonspor, genç oyuncuyu istiyor

10 Ocak 2024 Çarşamba - 15:52




Aslan'ın eski yıldızı Trabzonspor'a imza atıyor! Fırtına'dan Galatasaray'a yılın transfer çalımı...





Yarın akşam evinde Samsunspor'u konuk edecek Trabzonspor'da sıcak saatler yaşanıyor. Abdullah Avcı'nın göreve gelmesiyle birlikte üst sıralara tırmanan Trabzonspor, ezeli rakibi Galatasaray'ın eski yıldızına kancayı taktı.

Süper Lig'i ilk 3 sıra içerisinde bitirmeyi, Türkiye Kupası'nda ise şampiyonluğa ulaşmayı hedefleyen Trabzonspor, Galatasaray'ın eski golcüsünü kadrosuna katma kararı aldı. Takımdaki yerli oyuncu sayısını artırmayı hedefleyen bordo-mavili ekip, sarı-kırmızılı ekibin eski yıldızını kadrosuna katmak için çalışmalara başladı.

Fanatik'in haberine göre; Trabzonspor'un tecrübeli teknik adamı Abdullah Avcı, bordo-mavili yönetimle yaptığı görüşmede bu sezon Pendikspor forması altında gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken genç golcü Erencan Yardımcı'nın transferini istedi.

Tecrübeli teknik adamın bu transferde ısrarcı olduğu öğrenilirken bordo-mavili ekibin 21 yaşındaki golcü futbolcunun transferi için tüm şartları zorlama kararı aldığı öğrenildi.
Abdullah Avcı'nın genç yıldızı, gelecek sezon takımın as forveti yapmayı hedeflediği öne sürülürken golcü futbolcunun da Trabzonspor'a transfer olmaya sıcak baktığı ileri sürüldü. Bordo-mavili ekibin bonservisi Eyüpspor'da bulunan yıldız golcüyü kadrosuna katmak için kısa süre içerisinde İstanbul ekibiyle masaya oturması bekleniyor.

Eyüpspor'un yıldız golcünün Trabzonspor'a transferi konusunda kolaylık sağlayabileceği iddia edildi. 2021 yılının yaz transfer döneminde 479 bin euro bonservis bedeli karşılığında Galatasaray'dan ayrılarak Eyüpspor'a imza atan Erencan Yardımcı, yaz transfer döneminde kiralık olarak Pendikspor'a imza atmıştı.
Genç yıldız bu sezon Pendikspor forması altında 15 maçta görev alırken 6 gole imza attı.

Beğendim
6
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap