SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor genç kaleciyi kadrosuna kattı!

Trabzonspor genç kaleciyi kadrosuna kattı!

06 Ekim 2020 Salı - 17:27




Trabzonspor 2003 doğumlu kaleci Yılmaz Aktaş'ı renklerine bağladı....





Altyapıya transfer ettiği ve geliştirdiği futbolcularla dikkat çeken Trabzonspor'dan dikkat çeken bir transfer hamlesi geldi. Trabzonspor, 12 Mayıs 2003 doğumlu kaleci Yılmaz Aktaş'ı kadrosuna kattı. Almanya Köln doğumlu olan genç kaleci kariyerinde FC Pesch, Fortuna Köln formaları giyerken son olarak ve Hohenlind takımının formasını giyiyordu.

TRABZONSPOR'A TRANSFER SÜRECİ!

2018 yılında ilk kez Türkiye U16 Milli takımında forma giyen genç kaleci bu karşılaşmada kalesini gole kapatmış ve Trabzonspor'un dikkatini çekmişti. Trabzonspor ile ilk olarak deneme antremanlarına çıkan Yılmaz Aktaş başarılı bir performans sergileyince bordo mavili takım tarafından transferi olumlu sonuçlandırıldı. Trabzonspor'un transferde devreye girdiği genç kalecinin geleceği için bordo mavili ekibi tercih ettiği öğrenildi.

A TAKIM İLE İDMANLARA ÇIKIYOR!

Trabzonspor'un U19 takımıyla idmanlarına devam eden Yılmaz Aktaş, zaman zaman Trabzonspor'un A takımının idmanlarında yer alıyor. Öte yandan henüz 18 yaşını doldurmayan genç kaleci ile Trabzonspor henüz profesyonel sözleşme imzalayamadı. (61saat)

Beğendim
13
Sevdim
3
Beğenmedim
3
Üzgün
4
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap