SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor, FIFA'lık oluyor

Trabzonspor, FIFA'lık oluyor

25 Temmuz 2018 Çarşamba - 13:10




Majid Hosseini'nin serbest kalma maddesini kullanacağını KAP'a bildiren Trabzonspor’a, İstiklal’den olumsuz yanıt geldi. İran temsilcisinin, “Bu durum





Stoper arayışlarını sürdüren Bordo-Mavililer, uzun süredir Majid Hosseini transferini noktalamaya çalışıyor. Ancak 22 yaşındaki futbolcunun kulübü İstiklal, Hosseini’yi bırakmaya yanaşmıyor. Geçtiğimiz hafta İranlı oyuncunun sözleşmesindeki, 100 bin Dolar’lık (489 bin TL) serbest kalma maddesini kullanacağına dair Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) bildirimde bulunan Trabzonspor, önceki gün de Hosseini’ye imza attırmayı planlıyordu. Ancak İran temsilcisinden karşı atak geldi ve “Biz bu transfere onay vermiyoruz, FIFA’da hakkımızı arayacağız” açıklaması yapıldı.

SAVUNMA HAZIRLANIYOR

Bu durum üzerine Karadeniz temsilcisi, genç oyuncu için planlarını yeniden yapmaya başladı. İlk etapta olası bir FIFA’ya gitme durumunda sunulacak savunmayı hazırlayan Fırtına, burada Hosseini’nin tercihini de koz olarak kullanacak. Davanın uzama ihtimalini de göz önünde bulunduran Trabzonspor, gerekmesi halinde geçici lisans başvurusu da yapacak. Öte yandan Bordo-Mavililer’e imza atmak için Trabzon’a gelen Hosseini’nin de kulübü ile sorunları çözmek için geri döndüğü öğrenildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap