SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor Fenerbahçe'yi yakacak!

Trabzonspor Fenerbahçe'yi yakacak!

29 Nisan 2019 Pazartesi - 16:53




Fenerbahçe Süper Lig'in 30. hafta mücadelesinde Trabzonspor'a karşı 90+7. dakikada bulduğu golle yeniden hayata bağlandı. Ancak maç sırasında ve sonrasında yaşananlar Sarı Lacivertliler'i yakabilecek cinsten.





1-Ersun Yanal
 
Tecrübeli teknik adam, maçın ardından verdiği demeçte hakem Cüneyt Çakır’ı sert sözlerle eleştirdi. Ersun Yanal, “Bu kadar kolay, basit kartlarla Fenerbahçe yıpratılacak bir takım değil. Fenerbahçe’yi bu kadar kolay şekilde eksik bırakmaya kimsenin hakkı yok. Kayserispor maçının ardından MHK değişmişti. Ortaya konulan tutum belliydi” dedi. Ligde kalan 4 kritik maç öncesi bu sözler Yanal’a pahalıya mâl olabilir
 
2-Sadık ve Volkan



 
Sadık Çiftpınar, çift sarı kart görerek takımını 10 kişi bırakmıştı. Talimatlar gereği oyundan atılan bir futbolcu karma alanda bulunamaz, röportaj veremez. Sadık bu kuralı çiğnediği için 4 ila 12 maç arası ceza alabilir. Ayrıca kaptan Volkan Demirel de karşılaşma sonrası Trabzonsporlu bir yetkiliyle ilgili sarf ettiği sözler nedeniylePFDK’ya sevk edilip, cezayla karşı karşıya kalabilir.
 
3-Taraftarlar

 



Sarı-Lacivertli taraftarlar, kritik Trabzonspor maçında tribünleri doldurdu, takımlarına büyük destek verdi. Rakibin golünden sonra zaman zaman kendi oyuncularına tepki gösteren taraftarlar, Sadık Çiftpınar’ın kırmızı kartı sonrası tepkisini Cüneyt Çakır’a yöneltti. Tecrübeli hakeme birçok kez küfürlü tezahüratta bulunuldu. Bu nedenle maça gelen taraftarla
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap