SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor Eski Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, tü

Trabzonspor Eski Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, tü

01 Temmuz 2018 Pazar - 15:37




Trabzonspor Eski Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, tüzük taslağı ve kendi döneminde yapılan üyelerin üyelikten çıkarılmasını sert sözlerle eleştirdi. Hac





Hacıosmanoğlu, “Ülkemizin ve Dünyamızın hoşgörü beklediği ortamda sayın başkanımız “2008’den beri hazırlık yapıyoruz” diyor Bakıyorum Trabzonspor adına özgürlükler değil yasaklayıcı, kısıtlayıcı maddeler koyuyorlar.  Bu maddelerden bir tanesini takdir ediyorum. 

Bütçenin yüzden 10’dan fazlası maddesinden dolayı takdir ediyorum. 

10 senede yapılan bu taslak ilk ilan edildiğinde bir bakıyorsunuz ki üniversite mezunu olsun diyor onu çıkardınız. Divan kurulu üyelerini üyelik aidat ödemekten kurtarıyorsunuz. Tekrar kunduracılara abilere hizmet edeceksiniz. İnsanlar kişisel kinlerini mevkilere geldikleri zaman bırakmaları lazım. Kişisel kininizi o kurumun mevkii kullanarak yapamazsınız. 

Bize usulsüz üye yapıldı diye itham ediyorlar. Trabzonspor üyeliği satılık değil ki. Ben cemaat tarafından tehdit edildiğim için aday oldum. Seçilmek için çalışma yapmadım. Bizim yakınlarımız arkadaşımızın otelinde kaldı. Ama gidip Muharrem’e oy verdiler. Sanki o üyeleri ben yapmışım. 

Memnun edebiliyorsam bana oy verirler. Muharrem Bey’e de baskılar yaptılar iptal edin diye. 


Eski dostum Ahmet Ağaoğlu tarafından olması dokundu. telefonda dedim dostum değilsin. “Bundan sonra dostum değilsin” dedim yüzüne kapattım. 

Böyle bir şey olsa başkalarını istediklerimizi üye yapardık.  

Bunu hukuki boyuta nasıl taşırız diye madde var Divan Genel Kurulunun onayı alınır. 23 Ekim 2014 çarşamba günü Zorlu  Grand Otel’de yapılan Genel Kurul toplantısının kulüp başkanımızın imzasını taşıyan talep yazısını Divan Başkanlığına sunulmuş olup üye kayıtlılarının iyi niyetle yapıldığını, itiraz eden olmamıştır, bir defa yapılmış olmak üzere yapılmıştır. 

Tutanaklarda buradadır. Bizde bunun üzerine üye yapıyoruz. Rahmetli geliyor benim burayı bastılar nasıl yazı verirsin diyor. Rahmetli başkan da yazı yazıyor. kayda sokmayın geri iade ediliyor. Bu kararlar var. Valiliğe şikayet ediyorsunuz. İçişleri müfettiş tayin ediyor aynı kararı veriyor. 

Kininizi 1461’i size vermedik diye belli bir yaşa geldiniz çalışmayın diye dediğimiz için… “Külleriimden döneceğim” dedi Özkan Sümer helal olsun döndü, okyanusa bırakacağız. Sağlık raporu alacaklar ve öyle imza atacaklar.. Biz de isteyeceğiz.


Eski dostuma bir kez daha sitem ediyorum. seçimde destek ol dedim oldum. Seçimden sonra da desteğine ihtiyacım var dedi. hep destek olmamız lazım. kindarlığı bırakmanız lazım. bu usulsüz üyeler size oy verdi sizde usule uygun değilsiniz o zaman”

Hacıosmanoğlu, kongreyi mahkemeye taşıyacağını da söyledi.

Hacıosmanoğlu, "Tüzüğü ilan etmediniz niye attığınız üyelerden mi korktunuz. Kongreye 2 gün kala ilan ettiniz. Nerede bu hazirun listesi. Yardım almak lazım profesyonel birisinden. Hazirun listesinin yeri değişti, zorunuz  ne derdiniz ne?

Burada hukukçular konuştu. O maddeleri değiştirelim bunu değiştirelim. Sevgili asbaşkanımız geçen gün anlatıyor beni Ersun Yanal’ın ayağını kaydırıp Şenol Güneş’i geittirmrek için neler yaptığını anlatıyor.

Buradaki hukukçular ve herkesin görüşünü kayda alıp 2008’den beri çalışıyorsunuz acil değil bugünki kongreye 2 gün kala değiştiriyorsunuz. Demek ki hiç bir hazırlığınız yok. Sağlam bir tüzük istiyorsak kabul edilen bir tüzüğün mahkemede iptal edilmesini istemiyorsanız. yeni bir tarih belirleyip Trabzonspor’a yakışan bir tüzük hazırlayarak hazırlayanları takdir edelim" dedi.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap