SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor, Eren Elmalı için Kasımpaşa ile görüştü

Trabzonspor, Eren Elmalı için Kasımpaşa ile görüştü

24 Mayıs 2022 Salı - 15:02




Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğunu ilan eden Trabzonspor'da flaş gelişmeler yaşanıyor. Şampiyonluk sonrası gelecek sezon için transfer çalışmalarına başlayan bordo mavililer geçen sezon gibi transferleri erkenden açıklamak istiyor. Fırtına, Fenerbahçe'nin de görüşme sağladığı oyuncu için hamlesini yaptı. Trabzonsporlu yöneticiler, şampiyonluk kutlamalarının ardından İstanbul'da oyuncunun kulübünü ziyaret ederek bir görüşme gerçekleştirdi.





Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğunu ilan eden Trabzonspor'da flaş gelişmeler yaşanıyor.

Şampiyonluk sonrası gelecek sezon için transfer çalışmalarına başlayan bordo mavililer geçen sezon gibi transferleri erkenden açıklamak istiyor. Fırtına, Fenerbahçe'nin de görüşme sağladığı oyuncu için hamlesini yaptı.

 

Trabzonsporlu yöneticiler, şampiyonluk kutlamalarının ardından İstanbul'da oyuncunun kulübünü ziyaret ederek bir görüşme gerçekleştirdi.

 


Sabah'ın haberine göre; Fenerbahçe ve Trabzonspor'un yakından ilgilendiği sol bek oyuncusu Eren Elmalı ile ilgili sıcak bir gelişme yaşandı.

Sarı lacivertliler, geçtiğimiz günlerde Eren Elmalı transferi için Kasımpaşa ile görüşme gerçekleştirmişti. Trabzonspor'dan ise Eren Elmalı ile ilgili flaş bir hamle geldi.

Trabzonsporlu yöneticiler, şampiyonluk kutlamalarının ardından Kasımpaşa'yı ziyaret etti ve Eren Elmalı için transfer görüşmesi gerçekleştirdi.

Eren Elmalı'nın menajerliğini yapan Erkut Söğüt aynı zamanda Mesut Özil'in de menajerliğini yaptığı için Fenerbahçe bu transferde bir adım önde bulunuyor.

Eren Elmalı bu sezon Kasımpaşa'da 35 maça çıkarken 1 gol, 4 asistlik performans sergiledi.


Beğendim
3
Sevdim
1
Beğenmedim
1
Üzgün
1
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap