SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor Enis Bardhi transferini bitirdi!

Trabzonspor Enis Bardhi transferini bitirdi!

11 Ağustos 2022 Perşembe - 08:14




Bonservis olarak 3 milyon Euro civarında bir rakama İspanyol ekibini ikna eden Trabzonspor, Kuzey Makedonyalı yıldızla da el sıkıştı. Fırtına, Enis Bardhi’yi KAP’a bildirmeye hazırlanıyor.





Ahmetcan Kaplan’ın Ajax’a satılmasının ardından transfer harekâtını hızlandıran Trabzonspor , ilk takviyeyi orta sahaya yaptı.

Bordo- Mavililer, Levante forması giyen Enis Bardhi’de mutlu sona ulaştı. Esas mevkisi 10 numara olan 27 yaşındaki Kuzey Makedonyalı yıldızla her konuda anlaşan Fırtına, Levante’yi de 3 milyon Euro civarında bir rakama ikna etti. Bonservis bedelinin taksitler halinde ödeneceği belirtildi. Orta sahanın merkezinde ve kanatta da görev yapan Bardhi, 2017’de Levante’ye transfer olmuştu. 5 sezonluk La Liga kariyerinde 148 maça çıkan başarılı oyuncu, 23 gol atarken, 13 asist yaptı.

Listeye adı yazdırılacak

Levante’nin küme düşmesinin ardından ayrılma kararı veren Bardhi’nin kısa sürede Türkiye’de olması ve Trabzonspor’la antrenmanlara çıkması bekleniyor. Bordo-Mavililer, Enis Bardhi transferi için KAP duyurusu yapmaya hazırlanırken, oyuncunun adı Kopenpag maçları öncesi UEFA’ya verilecek listeye yazdırılacak.

2016’da 8 milyon Euro karşılığında Barcelona’dan Dortmund’a transfer olan Bartra için 2018’de Real Betis 10 milyon Euro bonservis ödemişti. 31 yaşındaki stoperin kulübüyle 1 yıl kontratı kaldı.



 

Beğendim
3
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap