SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor düşmanı Bünyamin Gezer!

Trabzonspor düşmanı Bünyamin Gezer!

15 Haziran 2020 Pazartesi - 17:49




Eski hakemin TRT Spor’daki yanlı sözleri Bordo-Mavili camiayı ayağa kaldırdı





Sosyal medya üzerinden tepkilerini dile getiren Trabzonsporlu taraftarlar, “Bizim vergilerimizle maaş alan bu adam, devlet kanalında resmen Trabzonspor düşmanlığı yapmıştır. Buna müsaade edenler ve elbette bu kişi gereken cevabı hak ettiği gibi alacaktır” dediler.

SEN KİMİN ADAMISIN BÜNYAMİN?

DEVLET kanalı TRT’de skandal bir olay yaşandı. Sözde hakem yorumcusu Bünyamin Gezer, tüm otoritelerin penaltı dediği Sörloth’un pozisyonunda penaltı olmadığını hatta faulü de Sörloth’un yaptığını söyledi. Gezer ayrıca, Da Costa’nın iki kez penaltı yaptığını da ifade etti. Bu görüntüler sonrası Trabzonspor taraftarları sosyal medyada Bünyamin Gezer’e tepkilerini dile getirdi. Bordo-Mavili taraftarlar, “Bizim vergilerimizle maaş alıyorsun. Devletin kanalında Trabzonspor düşmanlığı yapıyorsun. Senden objektif olmanı bekliyoruz. Birilerinin adamı olmanı istemiyoruz. Kime hizmet ediyorsun. Seni devletin kanalında görmek istemiyoruz” yorumlarıyla tepkilerini dile getirdiler.

Beğendim
20
Sevdim
7
Beğenmedim
22
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap