SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor, Dries Mertens'i istiyor! Marek Hamsik devrede!

Trabzonspor, Dries Mertens'i istiyor! Marek Hamsik devrede!

02 Ağustos 2022 Salı - 16:29




Trabzonspor, Napoli ile yollarını ayıran ve şu an serbest statüde bulunan Belçikalı yıldız Dries Mertens’in transferine odaklandı. Eski takım arkadaşı Marek Hamsik'e göre bu işin bitme ihtimali yüksek.





Trabzonspor’da teknik direktör Abdullah Avcı, Dries Mertens konusunda istekli ancak umutlu değil… çünkü Belçikalı golcü Napoli’deki son yılında 8 milyon euro kazanıyordu. Cebine kalan net rakam yaklaşık 4.5 milyon euro’ydu. Bu yüzden kendisine Mertens için sorulan sorulara, “bizi aşar” cevabı verdi. 

Ancak Hamsik, Mertens konusunda hem umutlu. Hem de ısrarcı… Kendisinin de özellikle Çin’den ayrıldığı dönemde maaşının 10 milyon Euro’nun üzerinde olduğunu hatırlayan Slovak yıldız kendisinin şu anda Trabzonspor’da 5’te 1’ine oynadığını hatırlattı.

Mertens ve menajeri ile görüşen Asbaşkan Ertuğrul Doğan’a, “para konusunu sorun etmeyin. Eğer Juventus gibi bir deve ya da kendisini ikna edecek bir Serie A takımın gitmezse, Trabzonspor’un şartlarına bize katılması için elimden geleni yaparım” sözü verdi. 

Trabzonspor’un Mertens için belirlediği rakam 1.5 milyon euro maaş ve 750 bin euro imza parası. Toplam 2.25 milyon euro. Yani takımın belirlediği maksimum maaş.

Doğan’a ya da Avcı’ya göre Mertens bu rakamı kabul etmez. Hamsik’e göre eder.


AVCI UMUTSUZ KONUŞMUŞTU

Trabzonspor'un Sivasspor’u yendiği maç sonrası Mertens iddialarıyla ilgili bir açıklama yapan Teknik Direktör Abdullah Avcı, "Mertens kariyeri ve oyunculuğuyla çok büyük bir oyuncu. Bizim için ekonomik anlamda ulaşılabilir bir oyuncu gibi gözükmüyor" ifadelerini kullanmıştı. Transfermarkt verilerine göre oyuncunun güncel piyasa değeri 4 milyon euro.

İtalyan gazeteciden Trabzonspor'a Mertens iddiası!

Beğendim
9
Sevdim
2
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap