SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor, Doğuhan Aral Şimşir'de mutlu sona yakın

Trabzonspor, Doğuhan Aral Şimşir'de mutlu sona yakın

25 Ocak 2022 Salı - 19:35




Transferin hızlı ekibi Trabzonspor uzun süredir istediği Doğuhan Aral Şimşir'e kavuşmaya yakın... Danimarka ekibi Midtjylland ile yapılan görüşmelerde 19 yaşındaki futbolcu için büyük oranda anlaşmaya varıldı. Son pürüzlerin giderilmesinin ardından genç oyuncunun Bordo-Mavililer'e imza atması bekleniyor.





Süper Lig'in açık ara lideri olan Trabzonspor sezon başında olduğu gibi devre arasının da transfer şampiyonu olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Bordo-Mavililer; Jean Kouassi, Edin Visca, Tymoteusz Puchacz, Yusuf Erdoğan ve Enis Destan'a resmi imzaları attırırken, Bursaspor 'un da genç yıldızları; Taha Altıkardeş, Batuhan Kör ve Kerem Şen'i renklerine bağlamaya çok yakın...

Her geçen sezon daha da katılaşacak olan yabancı sınırı nedeniyle yerli ve genç futbolculara ağırlık veren Fırtına, Danimarka ekibi Midtjylland'dan Doğuhan Aral Şimşir'i de listesine almıştı. 19 yaşındaki kanat oyuncusu için uzun süredir Midtjylland'la görüşen Karadeniz temsilcisi transferde sona yaklaştı. İki kulüp arasında son pürüzlerin giderilmeye çalışıldığı belirtildi.

(61saat)

Beğendim
10
Sevdim
7
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap