SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor dev gelir bekliyor

Trabzonspor dev gelir bekliyor

05 Haziran 2021 Cumartesi - 09:14




Trabzonspor transferde dev geliri hedefliyor.





Uğurcan Çakır’ın fiyatını 20milyon Euro olarak belirleyen Bordo-Mavili yönetim, bedavaya aldığı Djaniny için minimum 6 milyon Euro bekliyor. 1 yıl sözleşmesi kalan ve kariyerine İtalya’da devam etmek isteyen Ekuban’dan da en az4milyon Euro gelmesi planlanıyor.

EURO 2020 sonrası...

Satışından en yüksek gelir beklenen isim; Uğurcan Çakır. A Milli Takım ile EURO 2020’de boy gösterecek olan yıldız file bekçisinin fiyatı 20 milyon Euro olarak belirlendi. Bordo-Mavililer, turnuva sonrası tüm teklifleri değerlendirip, oyuncunun da isteği doğrultusunda transfere izin verecek. Gitmesi beklenen diğer iki oyuncu; Djaniny ile Ekuban... Sezon başında bonservis bedeli ödenmeden kadroya katılan Djaniny’nin Arap Yarımadası’nda çok ciddi bir piyasası var.

1 milyona almışlardı

Trabzonspor Yönetimi, menajerler aracılığıyla teklifler gelen Djaniny’den masraflar çıkıldığında en az 6 milyon Euro gelir bekliyor. Ekuban ise kariyerine İtalya’da devam etmek amacında. 2019’da 1 milyon Euro karşılığında bonservisi alınan ve 1 yıl kontratı kalan Ganalı yıldızdan, minimum 4 milyon Euro gelmesi planlanıyor. Bordo-Mavililer, Uğurcan, Djaniny ve Ekuban’ın muhtemel satışından toplamda 30 milyon Euro yani 315 milyon TL gelir sağlamayı hedefliyor. (Fanatik)
 


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap