SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor, Danny Rose transferini bitirdi!

Trabzonspor, Danny Rose transferini bitirdi!

30 Ocak 2021 Cumartesi - 09:15




Trabzonspor, Danny Rose transferinde mutlu sona ulaştı...





Trabzonspor transferde atağa kalkarak Bakasetas ile Yunus Mallı'yı KAP'a bildirirken flaş bir iddia da İngiltere'den geldi.

Dailymail'de çıkan habere göre Trabzonspor, Tottenham'dan Danny Rose transferinde mutlu sona ulaştı. Takımında bu sezon forma şansı bulamayan ve B takıma gönderilen ünlü sol bekin 13 yıllık Tottenham macerasının sona erdiğini duyuruan İngiliz basını Trabzonspor'un futbolcuyla 3 yıllık sözleşme imzalayacağını öne sürdü

Jose Mourinho'nun kadroda düşünmediği 30 yaşındakİ İngiliz futbolcu İngiltere milli takımında 29 kez forma giydi. 1.73 boyundak Rose için transfermarkt'ta belitrilen piyasa değeri ise 6 Milyon Euro


29 kez İngiltere Milli Takımı’nda forma giyen tecrübeli sol bek, Büyük Britanya’nın 2012 Londra Olimpiyat Oyunları kadrosunda da yer almıştı.

Dinamizmi ve gücü ile öne çıkan Danny Rose, defans oyuncusu olmasına karşın ataklarda da takımına katkı sağlayan bir isim olarak dikkat çekiyor.

Beğendim
13
Sevdim
1
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap