SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor’dan Galatasaray’a yılın çalımı

Trabzonspor’dan Galatasaray’a yılın çalımı

17 Ocak 2022 Pazartesi - 12:45




Süper Lig'de adım adım şampiyonluğa ilerleyen Trabzonspor, bir yandan da gelecek sezonun kadrosunu oluşturuyor. Bu doğrultuda Kouasi, Yusuf Erdoğan ve Visca'yı kadrosuna katan Trabzonspor için, Rumen basınından Dennis Man müjdesi geldi. İşte genç yıldızın menajerinin o sözleri...





Süper Lig'de son olarak Sivasspor ile berabere kalan Trabzonspor, açık ara liderliğini sürdürüyor. Sezon sonunda ipi göğüslemesine kesin gözüyle bakılan bordo mavililer, transfer sezonunun da şampiyonu konumunda.

Kouasi, Yusuf Erdoğan ve Edin Visca gibi isimleri kadrosuna katan Trabzonspor, duracağa benzemiyor.

Galatasaray'ın Fatih Terim döneminde uzun süre kadrosuna katmak için uğraştığı Dennis Man için Fırtına da girişimlerini sürdürüyordu.

Rumen futbolcunun menajeri Becali, Dennis Man'in transferi konusunda yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

"Galatasaray Dennis Man için yaz aylarında bastırdı ancak Parma 11 milyon Dolar isteyince transfer gerçekleşmedi. Sampdoria'nın da bir ilgisi oldu ancak onlar da maaşının tamamını ödemek istemedi.


Türkiye'den Dennis Man'e ilgi devam ediyor ancak bu Galatasaray değil. Aynı şekilde Fransa'dan da ilgilenenler var."

TRABZONSPOR'U İŞARET ETTİ!

Rumen basınına göre Becali bu sözleriyle Türkiye'den Trabzonspor'u işaret etti. Ancak Dennis Man Serie A'ya da dönebilir yorumu yapıldı.

Beğendim
99
Sevdim
9
Beğenmedim
3
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap