SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor, Daehli'yi transfer edecek!

Trabzonspor, Daehli'yi transfer edecek!

26 Kasım 2019 Salı - 13:46




Trabzonspor'da Alexander Sörloth'un şehre ve takıma gösterdiği uyum nedeniyle transferde rota İskandinav kökenli oyunculara çevrildi. Gündeme gelen isim ise Alexander Sörloth'un vatandaşı St. Pauli'de forma giyen Mats Möller Daehli oldu.





Trabzonspor'da Alexander Sörloth’un gösterdiği performansın yanı sıra, takım içinde olan sempatisi, şehre uyumu, saygınlığı ve kendisine gösterilen sevgi sayesinde bordo mavililerin transferde İskandinav takımlarına yönelmesini sağladı. Gündeme gelen ilk isimse Bundesliga 2 takımlarından St.Pauli’de forma giyen Norveçli Mats Möller Daehli oldu. Yönetim başarılı 10 numara için şartları zorlayacak. Doğru şart oluşursa devre arasında transfer edilmesinin yolu açılacak.

Mats Möller Daehli asistleriyle dikkat çekiyor

Trabzonspor'da transferi gündeme gelen Mats Möller Daehli, asistleriyle dikkat çekiyor. Mats Möller Daehli, bu sezon St. Pauli formasıyla 16 resmi maçta 8 asist gerçekleştirdi.

Norveç Milli Takım forması da giyen Mats Möller Daehli'nin St. Pauli ile 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Beğendim
3
Sevdim
2
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap