SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor’da Yusuf Yazıcı’nın transferi adeta yılan hikayesine döndü!

Trabzonspor’da Yusuf Yazıcı’nın transferi adeta yılan hikayesine döndü!

16 Temmuz 2019 Salı - 16:50




Fransızlar, Lille’nin Yusuf Yazıcı ile anlaştığını yazdı. Yönetim henüz resmi açıklama yapmazken TRT Spor'da görüşmelerin başlamadan tıkandığı ifade edildi.





Trabzonspor’da ayrılması gündeme olan genç yetenek Yusuf Yazıcı ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. Fransızların en çok okunan spor haberi merkezi RMC Sport, Lille’nin Trabzonspor ve Yusuf Yazıcı ile anlaştığını yazdı. Haberde; ''Trabzonspor, Yusuf Yazıcı için Lille ile bonuslar dahil 17 milyon euro karşılığında anlaşmaya vardı. Yusuf, sağlık kontrollerinin ardından 5 yıllık sözleşmeye imza atacak'’ ifadelerine yer verildi.

Öte yandan Trabzonspor’da yönetim ve Yusuf Yazıcı tarafı iddialarla ilgili sessizliğini korurken bir iddia da TRT Spor'dan geldi.

TRT Spor'da yer alan haberde ise Trabzonspor, Yusuf Yazıcı için Lille’den 21 milyon euro ve satıştan yüzde 25 pay istedi. Lille ise bu teklifi çok yüksek buldu ve görüşmeler başlamadan tıkandığı kaydedildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap