SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor’da yenilmezlik serisi sona erdi

Trabzonspor’da yenilmezlik serisi sona erdi

30 Ağustos 2019 Cuma - 11:39




Avrupa Ligi Play-Off turu ikinci turunda 2-0 kaybeden Trabzonspor ilk karşılaşmada aldığı 3-1 lik skorun avantajıyla gruplara kaldı.





UEFA Avrupa Ligi’nde AEK’e 2-0 yenilen Trabzonspor’da yenilmezlik serisi sona erdi.

Bordo mavililer, AEK maçından önce oynadığı son 20 maçı kaybetmemişti.

En son geçen sezon 26 Şubat'ta Ümraniyespor'a Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde deplasmanda 3-1 mağlup olan bordo-mavililer, daha sonra oynadığı 20 karşılaşmada yenilgi yaşamamıştı. Altı aydır mağlubiyet görmeyen bordo maililer, 20 maçta 11 galibiyet, 9 beraberlik almıştı.

Trabzonspor, geçen sezon Ümraniyespor maçının ardından ligde 11 karşılaşmaya çıktı. Bordo-mavililer, bu karşılaşmalarda 8 galibiyet, 3 beraberlik elde etti. Karadeniz ekibi, bu sezon ise hazırlık, UEFA Avrupa Ligi ve Süper Lig olmak üzere 9 maç oynamış. 4 hazırlık maçında sahadan beraberlikle ayrılan Karadeniz ekibi, UEFA Avrupa Ligi'nde 2 galibiyet, 1 beraberlik, Süper Lig'de de 1 galibiyet, 1 beraberlik almıştı. Böylelikle Trabzonspor, bu sezon 9 maçta 6 beraberlik, 3 galibiyet yaşamıştı. Ancak dün gece AEK karşısında alınan 2-0’lık sonuç ile beraber bu seri sona erdi.

LİGDE SERİ DEVAM EDİYOR


Trabzonspor, lig maçlarında ise 6 ayı aşkındır yenilgi yüzü görmedi. En son geçen sezon 16 Şubat'ta sahasında Aytemiz Alanyaspor'a 2-0 mağlup olan bordo-mavili takım, daha sonra 14 maçlık yenilmezlik serisi yakaladı. Karadeniz ekibi, 14 karşılaşmada 10 galibiyet, 4 beraberlik elde etti.

İÇ SAHA SERİSİ DE SONA ERDİ

Trabzonspor, sahasında son 6 lig maçından galibiyetle ayrılmıştı. Bordo-mavililer, geçen sezonun 22. haftasındaki Aytemiz Alanyaspor maçının ardından sahasında oynadığı 6 lig, 1 Avrupa kupası olmak üzere 7 karşılaşmada galip gelmişti. AEK karşısında alınan mağlubiyetle bu seri de sona ermiş oldu.

Beğendim
0
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap