SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor’da yeni sezon için transfer harekatı başladı

Trabzonspor’da yeni sezon için transfer harekatı başladı

Karadeniz Özel

20 Mayıs 2019 Pazartesi - 21:46




Yeni sezonda önceliği savunmaya veren Bordo-Mavililer, İngiltere Premier Lig’den düşen Fulham’ın stoperi Marcelo Djalo’yu yakın takibe aldı.





Karadeniz Gazete / Özel /// 25 yaşında 1.93 boyunda olan Djalo, hava toplarındaki üstünlüğüyle tanınıyor. 

Ligin bitimine 1 hafta kalan Trabzonspor’da transfer hareketliliği başladı. Bordo-mavili takımda öncelikli bölge ise stoper. İzleme Komitesi’nin raporları doğrultusunda harekete geçen kurmaylar, bu sezon Premier Lig’den düşen Fulham’ın stoperi Marcelo Djalo’yu yakın takibe aldı. Barcelona doğumlu olan Djalo, 25 yaşında ve 1.93 boyunda. Hava toplarındaki başarısıyla dikkat çeken genç savunmacıya ‘kule’ yakıştırması yapıyor.

REAL MADRİD’DE OYNADI

RealMadrid U18 ve U19 formalarını giyen Marcelo Djalo, Granada, Girona, Juventus ve Extremadura’da da oynadı. 2017 yılında Fulham’a gelen Djalo burada kendine yer bulamadı. Fulham’ın küme düşmesi nedeniyle Ada takımından ayrılmak isteyen Marcelo Djalo, kariyerini kendini ispatlayacağı bir kulüpte sürdürmek istiyor. Bu nedenle de Trabzonspor’un önerisine sıcak bakıyor. İspanya U17 Milli Takımı’nda oynayan Djalo daha sonra Gine-Bissau’yu seçti. 

MARCELO DJALO KİMDİR?


Adı: Marcelo Djalo

Yaş: 25

Ülkesi: Gine-Bissau

Mevki: Stoper

Boyu: 1,93 m


Güncel kulüp: Fulham

Söz. Bit. Tar.: 30.06.2020

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap