SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor’da transferde gözler William Vainqueur’de

Trabzonspor’da transferde gözler William Vainqueur’de

07 Haziran 2019 Cuma - 14:56




Finalsal Fair Play doğrultusunda ekonomik olarak hareket eden Trabzonspor’da transfer çalışmaları devam ediyor. Bordo mavili ekibin başkanı Ahmet Ağaoğlu yaptığı açıklamada yaz transfer döneminde bonservise toplam 2-3 milyon euro harcayabileceğiz dem





Karadeniz ekibi transfer çalışmalarında özellikle bonservisi elinde olan oyuncular üzerine yoğunlaşıyor. Bordo Mavili takımda Abdulkadir Parmak ve Sosa ile birlikte orsa sahasına güç katmak istiyor.  

Antalyaspor ile sözleşmesi devam William Vainqueur'in Trabzonspor'un gündeminde olduğu öne sürüldü. Akdeniz temsilcisine Roma’da transfer edilen Fransız futbolcu ile geçtiğimiz sezon Galatasaray yakından ilgilenmiş ancak Monaco takımı Antalyaspor’a 500 bin euro kiralama bedeli ödeyerek devre arasında kadrosuna katmıştı. Küme düşmeme mücadelesi veren Fransız ekibinin Arsenal’dan Fabregas’ı almasından sonra forma şansı azalan William Vainqueur’in Antalyaspor’a geri döneceği belirtildi. Kariyeri oldukça güçlü olan William Vainqueur için Trabzonspor’u beklemeye geçtiği, futbolcunun bonservisini kendisi alması durumunda ciddi şekilde ilgileneceği iddia edildi. (Ajansspor)
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap